Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı
Ben de takımımın yanındayım Nihat da bu takımın oyuncusu haliyle onun da yanında olmalıyım ama senelik 3.5 milyon euroyu hakediyor mu? Beşiktaşım nihattan daha önemli olduğu için görüşüm böyledir Sence gerçekten 32 trilyon eder mi nihat? |
peki guiza 25 milyon euro edermi sence bu isler sizin dediginiz kadar basit degil arkadaslar nihat o parayi eder ama tek santrofor oynatirsan degil nihata delgado kadar sabretmeyecekse bu taraftar nobre kadar etmeyecekse yuh olsun artik ben idda ediyorum nihat bu sezon 15 golu yine dusmeyecek besiktasta adamin kamp doneminde takimla olmadigi gibi ayni zamandada sakatti daha oncesinden sen nihati aldinmi aldin bu saatten sonra fizik gucu yerine gelene kadar sabredeceksin besiktasa kazandirdigi parayida geri alsin o zaman giderken oylemi olacak yani bu ne sacmaliktir boyle nihata o parayi ver besiktasin oz evladi en azindan ve nihat formunu bulunca yine 15 golun altina dusmeyecektir bu ligde ayrica nihat nasil bir beceriksizmiski ispanya gibi bir ligde 75 gol atmis hangi beceriksizmis bukadar gol atabilen ben boyle bi beceriksiz tanimiyorum sociedadda villarealde golleri siralarken nihat sen bizim gururumuzsun diyordunuz ne oldu simdi besiktasa gelincemi gururunuz kayboldu birakin ya sabredeceksem nihata sabrederim nihat iyi topcudur ve muhakkak formunu buldugu zaman takima katkisi buyuk olacaktir bunu sezonun devam eden donemlerinde gorecegiz hepberaber