Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
boboyu katmamaktaki amacınız nedir acaba anlayamadım bobo nun oynadığı bölgeye falan laf etcekseniz gene sene başından beri bana ayağında top dahi tutamamasını da açıklayın bir kere bile top sürememesini açıklayın top indirememesini pas verememesini açıklayın ya bunların oynadığı bölgeyle hiç bi alakası yok bobo yu mahveden falan yok istemiyor işte oynamak. Nobreyle bobo arasındaki fark şu nobre oynayamıyor Bobo OYNAMIYOR boboyu katmamak nedemek ya artık sınırı aşmaya başladı adam yetenekleri varsa çıksın biraz guruyla mücadele etsin bu takımda yerinde oynamayan bi dolu adam var ekrem dağ ın asıl mevkisinde oynadığı sayılıdır ama adam çıkıyor mücadele ediyor fink haftalardır niye alındığını bile anlayamadı adam ama çıkıyor mücadele ediyor elinden geleni yapıyor bu bobo napar ya allah aşkına tek bir doğru hareketini söleyin bir tane şut çekti onu da çekmese zaten sahada olduğunu anlayamayacaktım. |
dedim demekten bikmayacagim szin dediginiz seyi boboda demedimi bu yonetime ben artik baska bir takima gitmek istiyorum dedi yada bunu demeye zorladilar boboyu ne dedi adam sezon basinda olimpiyakos beni istiyor teklifleride iyi eger sizde kabul ederseniz gidicem dedi besiktas yonetimi ne dedi 8 milyon isteriz getirsinler sende git sonra olimpiyakos vermedi bu parayi aradan 1 ay gecti 5.5 milyon euroya st etienle anlastik bobonun kararini bekliyoruz dedi bizim isbilmezler 500 bin euro icin adamin gitmek istedigi degil 10 NUMARA oyuncuya SIKISTIKLARI icin degersiz bir futbolcuymus muamelesi yaptilar boboya peki bu adam 3 sezondur besiktas icin ne yapti diger oyunculardan - ve + si neydi aldigin her yabanciyi bedavaya sattin birtek bobo sana performansi ile para eder bir yabanci olarak kaldi oldugu her sezon takiminin encok gol atan yabancisi oldu sen ne yaptin adama mal gozuyle baktin sen degil biz degerliyiz senin istedigin olmaz dedin allahin bir kulu bana bunu anlatamaz gecen sezon ligde 12 gol kupada 8 macta 7 gol atacaksin nobrenin attigi gol kadar da asist yapacaksin sonra nobre efendiye 2.5 odeyecekler sanada seni satiyoruz sen bizim malimizsin degerin yok bizim icin diyecekler bobonun bu halininde takimin bu halininde sorumlusu yonetimdir ben nobre haric hicbir topcuya gitsin kalsin veya baska birsey olsun demiyorum cunku nobre menajerine sen nasil bonservis istersin diyemedi ve adim gibi eminimki nobreye verilen 2.4 milyon euronun o 600 bin euro fazla olan kismi menajeri icin verildi ben 500 bin lira verilmeyecek bir adama 2.5 milyon verdim 2 milyon edecek adamlarim 800 bin euro 1 milyon euro aliyor sen degil krali olsa bu ise hop der kardesim hop ne oluyor bunu kim demez metin ali feyyaz demez riza demez serdar ozkan demez ama heryabanci der onlar bu ulkeye para kazanmaya geliyor kazmaya ver 2.5 iyilerin yarisi kadar almasin butun dengeleriyle oyna takimin mahvet ondan sonra bobo niye mucadele etmiyor yahu kardesim nobre mucadele ediyorda ne oluyor biriniz soyleyinde bizde anlayalim