Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2009, 22:15   #85
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan sizlerin Çarşı diye hitap ettiği kapalının üstünde kutuda bulunanların çoğu 18-19 yaşlarında ve oraya sadece destek vermeye gelen çocuklar yani ranttan runttan haberi olmayan okullu arkadaşlar. Alen'in mutlaka çevresi vardır yoksa oradan bütün stadı yönlendirebilmesi imkansız. Dün akşam gördüklerimi anlattım ben haksız olmadığım yalan söylemediğim ortada kaldi ki sizlere neden yalan söyleyeyim ben.

Dün akşam kapalı tribün üste kalabalık bir grup geldi ve İstiklal Marşı biter bitmez Alen'i setten aşağı indirdiler protesto edenlere küfürler edip saldırdılar . Orada bulunan 18-19 yaşındaki çocuğun duruma müdahale etme şansı yoktu. Sonradan bu durumu gören Alen'in yakın çevresindekiler bu adamları yaka paça dışarı attılar. Yani ortada acizlik yok sadece tedbirsizlik var. Bu kavgaların çıkacağı o pankartın açılağı hakkında oradakilerin haberi yoktu bence çünkü bir anda setin önü kalabalıklaştı. Öyle bir durumdan haberdar olsalardı oraya bırak pankartı sinek bile sokmazlardı bundan adım gibi de eminim. Ben şahsi fikrimi söyleyeyim Alen bu kadar küçülmez sonuçta herkes ismini ezbere biliyor bedava bilet için o pankartı orada açtırmaz. Dahası Alen maç başlamadan önce protestolara sesini bile çıkarmadı eğer o da bu olayların içinde olsaydı protestolar ilk başladığında müdahale ederdi sustururdu. Şimdi bu çıkan kavgaları boks maçı olarak düşünün ilk raundu kaybeden boksör maçı kaybedecek diye bir kural yok. İlk başta tedbirsizlikten kaynaklanan o gelişmelerin ardından asıl güç maçı kazanarak tribündeki yerini almasını bilmiştir.

Fotoğraf konusuna gelmeden şunu da söyleyeyim kapalıya gelen her arkadaş bilir alt ve üst arasındaki kapı hep açıktır yani düne özel açık bırakılmadı bu haber kolpa bir haber kimse inanmasın. Fotoğrafa gelince önceden aynı fikirde olup daha sonradan fikir ayrılığı yaşanarak yolların ayrılmış olması muhtemel.

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla