Beni Başkan'a yazdım diye "banlayan"lar haklımı? | | Saat 19.30 civarında dün arkadaşımla tam numaralının önünden geçip yeni açık tribüne geçicekken birden çevikkuvvet polisleri çevredeki kafesi kapattı içeride kaldık Başkan Jeep'inden indiği an numaralının kapısı önüne dizilmiş Başkanın arabasından inmesini bekleyen şakşakçılar bir anda kameraların önünde"Büyük Başkan"diye tezahuratta bulunup Başkan'a aldıkları paralar ölçüsünde destek verdiler yani"ÇARŞI" tribünlerinin bir kısmı gibi!Olayın özeti budur dün yaşanan kaos normaldir zaten Başkan'da kaosa çanak tutmakla tribüne giriş yaptı aklı sıra yalandan moral tazelemek amacıyla yapılan karşılama yumurtalı protestoyu tenzih eder gibi nazire yapacaktı ama beceremedi tabiki medya bunu yazdı ama ben ve arkadaşım olayı bire bir yaşadığımız için midemiz bulandı koskoca BJK kulübü başkanı canı gönülden bir destek alamayıp maç öncesi ve sonrası numaralı tribüne giriş çıkışları kafes haline sokup yeni açık tribünden çıkanlara zor anlar yaşatması oradan geçişi korku sebebiyle engelleyerek bizlerden ne kadar kopmuş olduklarının zavallı göstergesidir.Şimdi bu yazı yüzünden iki gün önce olduğu gibi foruma girişimi yasaklayabilirler yani Başkan'ın şakşakçıları foruma kadar iş başında,takip edilmekteyiz ama şunu unutmayın 1979 doğomluyum 1989 yılından beri tribüne gider gelirim bu yönetim kadar aciz ve zavallısına rastlamadım,FB yönetimi çıkıp BJK yönetim ve sporcularını yapılana haksızlıktır deyip resmi açıklamalar yapıp sözde dostluk,kardeşlik nidaları atıp basına açıklamalar yapıyorlar BEŞİKTAŞ TARAFTARI ÜZERİNDEN sonra az önce biten FB-Gençler maçında "YILDIRIM DEMİRÖREN YETER"diye bağırıp makara geçerler sizde ancak seyredersiniz,bizler RİCARDİNYO'NUN FB stadında iki kişi tarafından dövülüp sonra olay yerine gelen Aziz Yıldıram'a Ricardinyo'yu nasıl dövdüğünü anlatıp kaçan FB İT'İNİ unutmadım o olaydan sonra bir özür dahi dilemeyen FB yönetimi önce o it'i bulsun adalete teslim etsin ondan sonra BEŞİKTAŞ TARAFTARINA AHKAM KESSİNLER İŞTE BU ZAVALLI YÖNETİM BUNU BİLE ÇIKIP KAMUOYUNA DİYEMİYOR.ŞİMDİ SİZ BENİ YASAKLAYIN!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |