Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
dedim demekten bikmayacagim szin dediginiz seyi boboda demedimi bu yonetime ben artik baska bir takima gitmek istiyorum dedi yada bunu demeye zorladilar boboyu ne dedi adam sezon basinda olimpiyakos beni istiyor teklifleride iyi eger sizde kabul ederseniz gidicem dedi besiktas yonetimi ne dedi 8 milyon isteriz getirsinler sende git sonra olimpiyakos vermedi bu parayi aradan 1 ay gecti 5.5 milyon euroya st etienle anlastik bobonun kararini bekliyoruz dedi bizim isbilmezler 500 bin euro icin adamin gitmek istedigi degil 10 NUMARA oyuncuya SIKISTIKLARI icin degersiz bir futbolcuymus muamelesi yaptilar boboya peki bu adam 3 sezondur besiktas icin ne yapti diger oyunculardan - ve + si neydi aldigin her yabanciyi bedavaya sattin birtek bobo sana performansi ile para eder bir yabanci olarak kaldi oldugu her sezon takiminin encok gol atan yabancisi oldu sen ne yaptin adama mal gozuyle baktin sen degil biz degerliyiz senin istedigin olmaz dedin allahin bir kulu bana bunu anlatamaz gecen sezon ligde 12 gol kupada 8 macta 7 gol atacaksin nobrenin attigi gol kadar da asist yapacaksin sonra nobre efendiye 2.5 odeyecekler sanada seni satiyoruz sen bizim malimizsin degerin yok bizim icin diyecekler bobonun bu halininde takimin bu halininde sorumlusu yonetimdir ben nobre haric hicbir topcuya gitsin kalsin veya baska birsey olsun demiyorum cunku nobre menajerine sen nasil bonservis istersin diyemedi ve adim gibi eminimki nobreye verilen 2.4 milyon euronun o 600 bin euro fazla olan kismi menajeri icin verildi ben 500 bin lira verilmeyecek bir adama 2.5 milyon verdim 2 milyon edecek adamlarim 800 bin euro 1 milyon euro aliyor sen degil krali olsa bu ise hop der kardesim hop ne oluyor bunu kim demez metin ali feyyaz demez riza demez serdar ozkan demez ama heryabanci der onlar bu ulkeye para kazanmaya geliyor kazmaya ver 2.5 iyilerin yarisi kadar almasin butun dengeleriyle oyna takimin mahvet ondan sonra bobo niye mucadele etmiyor yahu kardesim nobre mucadele ediyorda ne oluyor biriniz soyleyinde bizde anlayalim |
ya abicim bak güzel açıkladın aslında bu kadar şeyi de burda bizi terslemedin sen tam tersi bizi öyle bir destekledin ki ben daha güzel anlatamazdım

şimdi bu teklifler falan bunların doğruluğunu bilemeyiz çünkü demirören bir ara çıktı açıkladı biz her ilgilendiğimiz oyuncuyu ve oyuncularımıza gelen her teklifi borsaya bildirmeliyiz diye. Boboya da sadece bir tane teklif geldiğini belirtti o da 8 milyon değildi sanırım daha düşük 4-5 lerde bişeydi. Neyse onu bilemeyiz tartışmamızın manası yok ama senin de çok güzel açıkladığın bir şekilde Bobo mal gibi görülüp sağa sola sürüklendikten sonra bu takımda kaldı ve adam artık oynamak İSTEMİYOR. Sen de bunu söylüyorsun bu kadar olayndan sonra nası faydası dokunsun bize. Biz bobo yeteneksiz bobo kötü topçu diye satılsın istemiyoruz. Zaten Açıkladığın şartlar dahilinde Bobo artık bu takıma fayda sağlamam diye bas bas bağırıyor onu belirtiyoruz. Bobo haklı veya değil ama durum böyle. Nobre yi de savunan yok Nobre ye verilen para konusunda haklısın bence de fazla. Nobre nin tartışılıp Bobo nun sanki kurtarıcımızmış gibi gösterilmesine karşıyım ben. Bobo artık ne bizi kurtarabilir ne de kendini. Nobre zaten her zaman sıradan sadece mücadele eden bir oyuncuydu. Takım oynamazsa nobre den bişe beklemek hayal perestlik olur. Neyse uzattım umarım bu sefer dediğimi anlatabilmişimdir. Bobocu nobreci olaylarını geçin bize faydası olan olabilecek potansiyeli olan kalır gerisi gider artık gençmiş pahalıymış ucuzmuş zartmış zurtmuş bunların önemi kalmadı.