Ben senin neler yaptığını söyleyeyim de dinle.. del Bosque'yi getirdin acemi futbolcuları eline verdin 6 ay sonra kovdun.. Beş kuruş alamaz bizden dedin 8.5 milyon euro ödedin.. Futbol takımı senin bulunduğun 5 sezonda sadece geçen sezon ezeli rakiplerimizin ilk 3te olmadığı ve ilk 6'da ligi bitiren takımlardan sadece birini kazanabildiğimiz bir sezonda şampiyon olabildi.. Avrupa'da hiçbir başarı olmadığı gibi başarısızlıklar görülmemiş boyuttaydı, ezeli rakiplerimizle son 5 sezonda oynadığımız 17 lig maçının sadece 3ünü kazanabildik, 12 sini kaybettik, çok övündüğün Fulya projesini kavga döğş zar zor bitirdin ama gelecekteik gelirlerini kırdırıp saçma transferlerine devam ettin, senin döneminde basketbol takımı hiçbir başarı kazanamazken rakibimiz kaç kere şampiyon oldu, voleybol takımı küme düştü, her seçim döneminde inönüye kazmayı vuruyorum dedin yerine stad yapacam dedin daha bir tolu iğne bile sokamadın, bundan sonra PAF takımla çıkacam dedin rezil oldun, anadolu kulüplerini verdiğin bonservislerle ihya ettin, skandal transferlere imza attın vs vs.. Hangi birini yazayım ki bilemiyorum.. Bu liste bir kitap oluşturur.. Bunları da herkes biliyor zaten.. Onun için geçen sezon 2 kupa alman hiçbir şeyi değiştirmedi.. Seninle okadar rezalet yaşadık ki ŞL kupası bile temizleyemez bunları heralde.. Beşiktaşlılık duruşunun içine ettin.. Bütün bunları başarabilmek için geceni gündüzüne katman gerekti gerçekten.. Başka türlü nasıl bu kadar iş başarılır ki.. |