Alıntı:
mustafahaluk´isimli üyeden Alıntı
Başkan'ı size havale ediyorum çünkü forum tarafından ikidir yasaklanıyorum yani Başkan ve adamları süreki iş başında birde bakmışız forum beni başkana hakaretten mahkemeye veriyormuş ne gülerim ama lütfen bu forumu okuyup beni yasaklayanlar siz ne kadar BEŞİKTAŞ'LISINIZ BEN NE KADAR BEŞİKTAŞ'LIYIM ben 1989 senesinden beri para verip bilet alıp aşkımı yaşıyorum siz internet başında ne kadar Beşiktaş aşkı yaşıyorsunuzda ben ve benim gibi düşünenleri yasaklıyorsunuz soruyorum buradan! |
Arkadaş sen kimsin ve nereden biliyorsun ki buradaki yönetici arkadaşlar başkanın adamı ? Yok mahkemeye verirmiş senin hayal gücün baya bir genişmiş sen mutlaka daha önceden belirttiğimiz kuralların dışında hareket etmişsindir o yüzden uzaklaştırılmışsındır. Kalkıp burada kendini aklamaya çalışıp saçma saçma konuşma.
Seni kimin uzaklaştırdığını bilmiyorum ama bende yöneticiyim sen kimsin ki benim Beşiktaş'lılığımı sorguluyorsun ? Yok 1989 senesinden beri bilet alıyormuşsun bundan bize ne ben ve benim gibi yönetici arkadaşlarda sürekli maçlara geliyor bizlerde her sene kombine alıyoruz bizde aşkımızı yaşıyoruz. Sen bilet alıyorsun diye burada küfür etme hakaret etme hakkın var diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Eğer öyle düşünüyorsan senin yerin bu forum değil arkadaşım. Bundan önceki banlanan arkadaşlar neyin arkasına sığınsın o zaman ? Saçma saçma konuşup sivrilmeye çalışmayın bu şekilde kendinize ve foruma zarar verirsiniz bizlerde buna izin vermeyiz.
Adam gibi eleştiri yapın o kadar eleştiri konusu var onlar neden silinmedi oradaki arkadaşlar neden banlanmadı madem bizler başkanın adamıyız onlarıda banlayıp o konuları da silmemiz gerekmiyormuydu ?
Sormuşsun ya ben ne kadar Beşiktaş'lıyım diye. Sen aldığın bilet karşılığını burada istediğine küfür ve hakaret etme hakkı olduğunu düşünecek kadar Beşiktaş'lısın.