Alıntı:
BuRock´isimli üyeden Alıntı
ya neye göre konuşuyorsun?? kim demiş adam tutup masum insanlara zarar verdiğini?? bunun resmi bir delili mi var? eğer öyle olsa bu ülkede adalet var alır götürürlerdi.medyanın veya bir başkasının gazına gelmişsin.Beşiktaş'a zarar verdiği doğrudur evet.başkanlığını istediği kadar kötülersin ancak o başkan dediğin kişinin İNSANLIĞINA hakaret etmen seni de ondan farksız kılar.adamın direk sana yaptığı kasti birşeymi oldu? geçen sene şampiyon olduğumuzda forumlarda yaşasın demirören yaşasın denizli diye bağıranları da o adamın şerefi yoktur diye sustursaydık o zaman.herşey bu kadar kolay değil.biraz düşünüp öyle konuşalım. |
Olayların içinde olayları kendi gözlerim ile gören birisi olarak konuşuyorum. Sen daha yenisin bilmiyorsun herhalde önceki konulara bir bak bakalım şampiyon olduktan sonra bile benim başkan hakkımdaki yorumlarım nasıl. Kalkıp burada başkanın avukatlığını yapma bana. Senin gibiler böyle devam ettikçe bizler böyle başkana mahkum oluruz.
Ayrıca sen nereden biliyorsun olayların kimlere ve nasıl yapıldığını ? hangi kanalı izledin de benim yalan söylediğimi yazıyorsun ? Sen devam et arkadaşım başkanı savunmaya ben tepkimi koyarım. Senin neyi savunduğun benim için önemli değil sadece karşı fikirlere saygılı yeter bu forum için