Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 11:16   #43
BuRock
Banned

BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Olayların içinde olayları kendi gözlerim ile gören birisi olarak konuşuyorum. Sen daha yenisin bilmiyorsun herhalde önceki konulara bir bak bakalım şampiyon olduktan sonra bile benim başkan hakkımdaki yorumlarım nasıl. Kalkıp burada başkanın avukatlığını yapma bana. Senin gibiler böyle devam ettikçe bizler böyle başkana mahkum oluruz.

Ayrıca sen nereden biliyorsun olayların kimlere ve nasıl yapıldığını ? hangi kanalı izledin de benim yalan söylediğimi yazıyorsun ? Sen devam et arkadaşım başkanı savunmaya ben tepkimi koyarım. Senin neyi savunduğun benim için önemli değil sadece karşı fikirlere saygılı yeter bu forum için
madem sen doğruyu söylüyorsun ispatla o zaman? neye göre yazdığın belli değil abuk subuk insanların dolduruşuna gelip burada başkan şöyledir böyledir deme bana.sen farkında değilsinki sen bu başkana ******** dedikçe kendi camianıda bu sıfata koymuş oluyorsun.bugün 8de 8 yapsaydık başkana yüklenmezdin.ben başkanı savunmuyorum kötü başkan diyorum.bak belki görmediysen bidaha yazıyim; kötü başkan! hatta bidaha yazıyorum iyi gör; Kötü Başkan! umarım görmüşsündür.senin neyi savunduğun önemli değil demiycem çünkü neye göre o belli değil.

Konu BuRock tarafından (05-10-2009 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir..
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla