Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 15:18   #9
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

neden elimizdeki topcular 2. sinif anlamadim bu ne bicim yazi kardesim ekreme topcu demeyen adamin ancak anlini karislarim ben ve susta adam sansinlar derim yazik denen birsey var bu ne fevasizliktir boyle bide soyle hayatlari futbolun icinde gecmis gibi gs ile fb kotuydu ondan sampiyon olduk demezlermi hasta olmamak elde degil ulan kotu dediginiz adamlar ayni kadrolariyla devam ediyorlar sans onlardan yana sadece bukadar iyi gsyi kimin kevgire cevirdigini gordunuz sanirim dun en iyi top biz oynuyoruz diyip durdum burda ama inanmiyor kimse ben hala iddaa ediyorum takimdaki asil sorun yerlesim yerlerinin yanlislari ve yanlis adamlarla sahaya cikilmasi ibrahim kastan sag bek ekrem ve tabatadan on libero bobodan sol acik nobredende santrofor yapmaya calisirsan bu takimin bu kadar puani olmasi bile basari bence takimin sorunu belli 1 baskan nobreye ferrariye nihata odedigi maaslerla icine etti dengelerin 2. si ise denizli erns ferrari sivok ve kaleciler disindaki her adamin mevkisiyle oynanmaz adami oynatmazsin anlarim ama oynattigin zaman mevkisine koyacaksin denizli degil su takimin basinda futbolcularin nerde oynamasi gerekirse yerlestirecek bir antrenor veya herhangi bir insan olsaydi besiktasin en az 15 16 puani olurdu su anda takimi calisitirip basaririm demiyorum ama en azindan dogru adamlari dogru yerlerine koyardim

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (05-10-2009 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla