Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 15:38   #10
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BuRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar hepiniz çok saçmalamışsınız.hiçbir taraftar kendi başkanına ******** demez.kötü yönetim olabilir ancak bu ******** olduğumuz anlamına gelmez.devlet galatasarayın borcunu siler hakemler tarafından desteklenir işine gelince dost işine gelince düşman kesilir.diğer fenerbahçe teşvik primi verir hakemleri satın alır ********ce türk tarihinde yer alır ama biz en namuslu şekilde ileriye gitmek için çalışırız ve ******** biz oluruz.öncelikle ligin en şerefli takımı biziz.hiçbir işe yaramayan tabataya 8 milyon euro vermek ********lik değil kazık yemektir.bazı yorumlarda da ******** değilsen s.özkan niye solda oynadı falan filan yazıyor.o başkanın değil teknik direktörün suçudur.bu konu asla ne bu takıma ne bu foruma asla yakışmadı.hiçbir takım kendi başkanına ******** demez.

benim şampiyonluk umudum yok ancak şuan gsnin gardı düştü toparlanmaları zaman alcak o zamana dek 2-3 maç puan kaybederlerse hiç değilse kafakafaya yada 2 puan altlarına yerleşebiliriz.8de 8 yapan fenerinde haline aldanmayın tökezlemeleri an meselesi.

gs fbden 6 yedi.70 milyonun önünde azizenin elini öptü buna rağmen adama 1 gsli ******** demedi.bu ezikler kadar olamıyorsak bize yazıklar olsun.
parali itlerini tribune salip istifa diyen besiktasliyi dovduren serefsizin onde gidenidir hemde besiktas baskanlik makamina degil kimsenin lafi bunu yapanlara yd ye digerlerine basina yansiyan kismini hic okumadin sanirim sen ne diyor adam yoneticilerine hani sindiremediniz taraftari bumuydu aldiginiz onlem diyor bunlar serefsiz bile demek az ya serefsizlikle yirtmislar bari fenerde gsde olsaydi neler olacagini herkez biliyor ayrica taraftari satan polise birakn olmaz boyle basan s..tir git ozhan diye protesto etmiyor besiktas taraftari demir oreni yeter diyor sadece bunu bile sindiremeyen kesinlikle besiktasli olduguna inanmadigim bir baskan zaten o makami yeterince kucuk dusuruyor