Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 16:06   #51
Yorgun Kartal
 
Yorgun Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu dile getiren yönetim kurulu üyeleri, her olumsuz dönemde taraftarın protestoları sonrası yönetim kurullarının istifa etmelerinin büyük kulüp geleneklerinde yer almadığını söylediler.
Vay vay vay daha neler duyacağız allah bilir.Yok büyük takımmışızda her protestoda istifa etmek geleneklerimizde yokmuş.Lan adamı yoldan çıkartmayın akşam akşam.Git bakayım İspanya'ya adamlar beyaz mendili çektimi 2 gün daha orda kalabiliyormusun.Git bakayım İngiltere'ye 2 maç taraftar seni desteklemesin klübün sahibi; başkanını da menejerinide kim şuçluysa orda tutuyormu adamı bir dakika daha.Sende gelmişin halen milleti avanak avni zannedip kandırdığını zannediyorsun.

Biz senelerdir git yeter artık demekten bağırıp çağırmaktan dilimizde tüy bitti.Takımı kendine borçlandırmışın bide çıkıp ben herşeyi beşiktaş için yapıyorum diye zırlıyosun.Sen o koltuktan indiğin gün görecez bakalım verin paramı diye kibrit suyu dökecekmisin dökmeyecekmisin klübün köküne.İyi be klübü darmadağın et yanlış üstüne yanlış yap sonra paranı faiziyle iste burası bankamı lan senin parana vadeli hesaptan faiz verelim.Sanarsın klübe yönetim dışından para verdide bu naneleri kendisi yemedi.Sana işletme /ekonomi diploması veren okula yanarım.

Takımı kongre ile beraber çok zor günler bekliyor.Artık kimsenin sabrı kalmadı en ufak birşeye taraftar tepki koyacak bu belli oldu.Ayakçı takımıda beleş bilet + cüzzi ücret karşılığında bunu bastırmak için magandalığı meslek olarak seçecek bu da belli oldu.

Bu adam kongreden yine başkan olarak çıkarsa artık takımı unutun.Ben size olacakları şimdiden söyliyeyim.Yine bir fb ve gs maçı zar zoruna kazanılacak demirören ve eşi göz yaşlarını tutamayacak ve işte herkese en güzel cevabı veriyoruz bizi kimse yıkamaz diye edebiyat yapacaklar.Ligde duruma bakacaz belki 4. olursa 3. olup milleti kandırdığını sanacak bu arkadaşlar.Muhalefete bakıyorum Celal Kolot denilen adam başkanlığa adayım diyor sonra futbol şubesi bana verilirse(buna peşkeş çekilmek denir ama neyse) aday almam diyor.Murat Aksu geliyor Hikmet Çetin'le görüşmelerimiz var diyor.Hayırdır İstanbul büyükşehir belediye başkanlığını almak için parti kuruyoruzda benim haberim mi yok.

Kısaca Beşiktaş'a şöyle vizyon sahibi, arkadaşlar şunu şunu yapacağız diye bir planla gelecek adam bu kongrede çıkmayacak gibi gözüküyor.Yavaş yavaş bu duruma kendimizi hazırlamak lazım.Aksi taktirde sağlımızdan da olacaz.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Yorgun Kartal tarafından (05-10-2009 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir..
Yorgun Kartal Ofline   Alıntı ile Cevapla