Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 18:03   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ada'da Haftanın Maçı Chelsea'nin: 2-0

Click the image to open in full size.
Avrupa'da haftanın maçı Chelsea ile Liverpool arasındaydı. Geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan Maviler, çıkıştaki rakibini ikinci yarıdaki gollerle mağlup ederek tekrar zirveye yerleşti.
Wigan'a 3-1 yenilirken, kalecisi Cech'ten de yoksun kalan Chelsea, evindeki maçta daha etkili olan taraf olsa da ilk yarıda önemli pozisyonlar bulamadı. Liverpool ise Torres'in hızlı koşularıyla rakip kalede gol aradı. Ancak 45 dakikada beklenen gol gelmedi. 60. dakikada Lampard'ın orta sahada kaptığı topla hareketlenen Drogba, Anelka'ya nefis bir pas çıkardı. Eski Fenerbahçeli de Reina'nın uzanamayacağı köşeye topu bırakarak takımını öne geçirdi.

Kalan bölümde Liverpool beraberlik için saldırdı. En önemli fırsatı 82. dakikada Torres ile bulan Kırmızılar, bunu da değerlendiremedi. Mücadelenin son dakikasında Drogba'nın 2. asistini değerlendiren Malouda skoru 2-0 olarak ilan etti. 8. maçında 7. galibiyetini alan Maviler, puanını 21'e yükseltip zirveye yerleşirken, 5 hafta sonra kaybeden Liverpool 15 puanda kaldı.

Kaynak: Ligtv.com.tr
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla