Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 18:11   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bıyıktay Takımımızdan Memnun

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin antrenörü Burak Bıyıktay, sezon öncesi hazırlık dönemini ve ekibimizdeki son durumu Kulübümüzün resmi web sitesine değerlendirdi..

10 Ekim’de başlayacak Teknosa Türkiye Kupası’nda çok güçlü bir grupta mücadele edeceklerini belirterek sözlerine başlayan Bıyıktay, amaçlarının 8 takım arasına kalabilmek olduğunu belirterek; “Efes Pilsen ve Kepez Belediyesi gibi kadroları güçlü takımlarla bir üst tura yükselmek için karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz grubumuzu ilk iki sıra içinde tamamlayarak sekizli finallere katılmak. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” diye konuştu.

Ekim ayı içinde lig, kupa ve Avrupa’da önemli maçlara çıkacaklarını hatırlatan tecrübeli antrenörümüz, “Ekim ayıyla birlikte yeni sezona başlamış olacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Takımımız şu anda istediğimiz noktada diyebiliriz. Türkiye Kupası’nın hemen ardından 17 Ekim’de Darüşşafaka ile ligdeki ilk maçımıza çıkacağız. Üç gün sonra da Eurocup’da oynayacağız. Hızlı bir döneme giriş yapıyoruz ama sezon öncesi, bu tempoyu kaldırabilecek şekilde hazırlandık” dedi.

Takımın da iyi bir hava yakaladığından da bahseden Burak Bıyıktay; “Takım içerisinde üst düzey bir uyum var. Sakatlıklarla ilgili küçük sorunlarımız vardı; Engin, Newley ve Cevher Özer bugün ilk idmanlarına çıktılar ve bu sıkıntıları da atlattık. Onların da form tutmasıyla birlikte daha da güçlü bir ekip haline geleceğiz” ifadelerini kullandı..

www.bjk.com.tr - 05.10.2009
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla