Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2009, 10:15   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu Oyunu Biz Bozacağız

Haftasonu oynanan Denizlispor karşılaşması öncesinde yönetim aleyhine tepkilerin olacağını herkes biliyordu. Tepkinin boyutu Cska karşılaşması dönüşü havaalanında ki karşılama ile belli oldu. Tepkilerin sebebi takımın kötü sonuçlar almasından ziyade Yıldırım Demirören'in geldiği günden beri sürekli olarak yanlış politikalar izlemesidir. Demirören daha önceki senelerde yaptığı yanlışları geçen sezon alınan 2 kupa ile örtmek istemiş ancak taraftar yapılan yanlışların örtülmesine izin vermemiştir. Önceki senelerde yapılan protestolara kulak asmayan başkan bu sefer olayın ciddiyetini anlayarak para ile adam tutup protesto edenleri dövdürecek kadar olayı çirkinleştirmiştir.

Kimse bu protestoların bu sene ile alakalı olduğunu düşünmesin bu protestolar daha önceki senelerde de yapıldı ancak bu sefer olaya başkan farklı boyut kazandırdı. Artık köşeye sıkıştığını anlayan başkan kendi yönetiminde ki kutuplaşmayı bile çözebilecek durumda değilken tribünleri bölmeye kalkıştı ancak başaramadı.

Dün basına yansıyan haberlerde başkanın hesap soracağını okuduk. Bu nasıl bir hesap olacak merak ediyorum artık dayaktan vazgeçip can mı alacak önümüzde ki maçta ?

Olayların bu kadar çirkinleştiği dönemde yapılan mücadeleler sonucu tribünler gerçek sahipleri tarafından korunmuştur. Bu saatten sonra Kapalının altı da üstü de , Açığın eskisi de yenisi de birlik olup artık susmaz. Bu yönetim gidene kadar devamlı protesto olur. Bunu Denizlispor karşılaşmasının ikinci yarısında hepimiz gördük. Bu taraftar birlikte hareket ettiği takdirde herkes neler yapabileceğini biliyor. Bundan sonra tribün üzerinde oynanan oyunlar birlikte hareket eden taraftarlar tarafından bozulacaktır.


Gökhan
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla