Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2009, 17:01   #5
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gecen sezon denizli takimi aldiginda takim surunmuyordu ki bu sampiyonlugun en buyuk nedenide budur zaten na maglup ve 2 kulvarda yarisan bir takim aldi denizli lig 2. si sonraki haftalarin surunmesinin sebebide denizliydi zaten olay sudur ertugrul kurdu denizli sampiyon oldu bunun hakkini burdaki kimse veremesede ben veririm denizlinin hayatinin bunun uzerine kurulu oldugunuda gormemek korlukten baska birsey olmaz gsde feldkampin besiktastada ertugrulun kadrolariyla sampiyon oldu denizli ve herzaman 2. sezonlari kendi kurdugu kadrolarla rezillikler yasamasdir hickimse bana stoperin sag bekde sagbekin onliberoda forvetin sol acikta oynatacak heleki tecrubeli bir hoca denilen adam bunu yapacakda bizde benimseyecegiz diyemez denizliye gerek yok aramizdaki herhangi biri gidip bu takimin kadrosunu kursaydi daha dogrusu mevkilerinin adamlarini mevkilerine koysaydin bugun herkez sampiyon besiktas diye bagiriyor olurdu ama simdi istifa denizli diye bagiriyor ibrahim kas serdar ozkan nobre inatlari hocayi buralara getirmistir yahu bi dusunun denizli bu takimi aldiginda bu takimin yas ortalamasi kacti nerdeydi bide bugun bakin anlayin gelecege yonelik tekbir hamlesi var adamin oda serdar ozkan oda zaten cirpinip duruyor geri kalan denizli biraktiginda surunup gidecek bir besiktas birakacak bu takima kim diyebilirki onumuzdeki 10 yilin kadrosu diye ama ertugrulun cikarttigi genclerle olusacak kadro onumuzdeki 10 yilin kadrosu olabilirdi biz ne yaptik 19 yasindaki aydini verip 28 yasindaki erhan guveni aldik ibrahim kasi bedavaya kacirip 29 yasindaki ferrariyi aldik tek dogru transferi ismail oda bi 11 de oynuyor bi 18 de olmuyor ne oldugu belli degil tabatayi on liberoda ancak denizli zekasinda bir hoca oynatir on libero olarak bircok hatasi var simdi saymayalim yinede 6 yil sonra oyle yada boyle bize sampiyonlugu getirmistir emeklerine tesekkur ediyorum sezon sonunda sampiyonlugu ilan ettigimiz hafta demistim denizli ile yollar ayrilmali diye ama simdi madem kaldiysa takimi satmadan devam etmeli en azindan devre arasina kadar kesinlikle kalmali devre arasinda istedigi karari verebilir