Fakat bu sezona başlarken, Denizli 3 tane yardımcı istemişti ve Beşiktaşlı olmadıkları için yönetim kabul etmemişti. Denizli geçen sezon çok yorulduğunu yaz mevsimi boyunca tekrarladı hatırlarsanız. Yani, kendini biraz yorgun. Tabi birde tarihe geçti. Geçen yıl ki şevki umarım kaybolmamıştır diyeceğimde, yahu öyle bir 11 çıkartıyor ki sahaya, gelde isyan etme arkadaşım. Çeşmede yaptığı tatilde helal olsunda, insan bir transferlere el atardı. Çifte kupa almışız, Şampiyonlar Ligine ön elemesiz katılacağız, moraller herşey süper. Yani futbolcu ikna etmesi daha kolay. Fakat bu durumda bile gittik kimleri aldık..
Realist olmak gerekirse, geçen yıl Aragones ve Skibbe sorunları yüzünden onlar çok sorun yaşadı. Ve son 10 yılın en kısır sezonlarından biriydi. Yani şans bizimleydi gerçekten. Çünkü kolay değil, o kadar puan geriden gelip şampiyon olmak. Tabi, her zaman mucizeler ile olmuyor. Bu yıl rakiplerimiz mükemmel transferler yaptılar. (Sanki onlar Şampiyonlar Ligine gidiyor). Yani, bu sezon şampiyonluk öyle mucizeyle olacak iş değil...
Son olarak, ufak bir serzenişim olacak. Şimdi bir arkadaşımız fazla anlayan çıkacağını sanmıyorum diye yazmış. Şimdi arkadaşım, forumda 9 - 49 (şu ana kadar gördüğüm en yüksek yaş buydu.) yaşları arasında 50bin kullanıcı var. Gerek Tarih, gerek Teknoloji, gerek Psikoloji, gerek Edebiyat vs... alanında birçok kültürlü dostumuz var bu sitede. Alihan madde madde sorusunu sormuş, noktalamalara elinden geldiğince dikkat etmeye çalışmış. Vallahi yazdıkları gayet iyi anlaşılıyor. Sorularıda..
Şimdi, sen kimsinde "fazla anlayan kişi çıkacağını sanmıyorum" deme hakkını elde ediyorsun? Bizleri tanımadan nasıl "karalarsın"?
"B€lki" ------- Kullandığın Türkçe berbat.. Önce kendini yargılaman gerekiyor. Forumda hakaret olmasın diye herkes rica ediyor. Fakat gene aynı konular. Yazılan yorumlara saygımız var, herkes kendi fikrini yazıyor fakat, insanlara laf atarak yazılan yorumlara elbette tepki vermek zorundayız. Umarım Adminlerimiz bu konuda hak verir.
Genç arkadaşlarımızdan bir ricam, lütfen fikirlerimizi belirtirken saygıyı unutmadan yazı yazalım. İnsanları hor görmeden, aşağılamadan yazı yazalım. Kusura bakmayın, Vatan ve saygısızlık konularında tahammülüm yok..
Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Konu Strike EagLe tarafından (07-10-2009 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir..
|