Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2009, 19:58   #1
senosh61
Dişi Kartal
 
senosh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hikmet Cetin,Aday Olacakmi

Beşiktaş'ın Ocak ayındaki genel kurulunda başkan adayı olması beklenen eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın kendisini desteklediğini söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklamalarda bulanan Hikmet Çetin, “Süleyman Seba, başkan olmamı istiyor. Murat Aksu, böyle bir teklifle geldi. 2 gün sonra İstanbul’da yapacağım görüşmelerin ardından kararımı açıklayacağım” dedi.

İşte Hikmet Çetin’in sözleri:

BEŞİKTAŞ İÇİN ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞIM

Beşiktaş, zor bir dönemden geçiyor. Her Beşiktaşlının bu hassas dönemi çok iyi düşünüp, zorlukların aşılması için katkı yapması gerekiyor. Ben o katkıyı yapacağım. Ama ne şekilde olur, nasıl olur, o konuda henüz bir kararım yok.

AKSU, YANIMDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Eski 2. Başkan Murat Aksu, benimle konuştu. Benim başkan adayı olmamı istedi. Benim etrafımda bir oluşumun olacağından bahsetti; ben de bu aşamada henüz bir kararımın olmadığını söyledim. Murat Aksu, bunun üzerine “Ben çalışmalarımı sürdürürüm, siz karar verirseniz. Yine sizin adaylığınızı desteklerim” dedi. İlk olarak benimle konuştu.

SEBA BAŞKAN ADAYI OLMAMI ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş’ın ileri gelenleriyle bu konuyu konuşmadan başkan adaylığı konusunda karar vermem doğru olmaz. Süleyman Seba, benim çok değerli dostum. Kendisiyle her zaman görüşüyoruz. Seba, beni başından beri destekliyor. Beşiktaş’a saygınlık kazandırma konusunda çok duyarlıdır. Benim bu konuda katkı yapacağımı düşünüyor. Her zaman bana bir desteği vardır. Başkan adayı olmamı çok istiyor.

2 GÜN SONRA AÇIKLAMA YAPACAĞIM

İki gün sonra İstanbul’a geleceğim. Yapacağım görüşmelerden sonra kamuoyuna kararımı açıklayacağım.

YÖNETİM ŞİDDET YARATANLARA İZİN VERMEMELİ

Son zamanlarda yaşanan şiddet olayları hiçbir şekilde tasvip edilemez.

Maalesef Süleyman Seba’nın son dönemlerinde kendisi de bu tür tepkilere maruz kaldı. Seba’ya karşı yapılan harekete gereken tepki gösterilmedi, dolayısıyla olaylar devam ediyor.

Beşiktaş büyük bir kulüptür saygın bir kuruluştur. Kimsenin bu saygınlığa gölge düşürmeye hakkı yoktur.

Seba’ya yapıldığı zaman gerekli tepki gösterilmediği için bugün tekrar tekrar başınıza geliyor.

Yönetim şiddet yaratanlara izin vermemeli. Üye yazımları kurallara uygun yapılmalı.

Çözüm, bunlarla birlikte, stada gelen seyirciye bilet dağıtımı konusunu ele almaktan başlar.
__________________
Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !
senosh61 Ofline   Alıntı ile Cevapla