Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2009, 21:36   #38
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden okumadan anlamadan sallıyorsunuz size Demirören e destek olun diyen yok kardeşim , yakarak yıkarak Beşiktaşı yok ederek demirören den kurtulamayız Allah rızası için vaz geçin şu inattan sabredin 3 ay daha kongreye kadar yapmayın BEŞİKTAŞA ZARAR VERMEYİN .

Ayrıca sadece maça gelebilen 30 bin kişimi sadece taraftar oluyo bu ne biçim laf bir moderatör de bunu alkışlıyor yazıklar olsun , kimisi benim gibi gurbette yurt dışında kimisi İstanbul dışında onun için düzenli olarak maça gelemiyosa suç mu günah mı ettiğiniz laf çok ayıptır .


Bütün herkeze sesleniyorum ALLAH RIZASI İÇİN SAKİN OLUN sabırlı olun ne olur şurda çok değil 3 ay daha sabır edeceksiniz . sükunet lütfen sükunet değerli Beşiktaşlılar .

Ahmetçim yaşayan bilir diyorum

olaylar tv karşısındaki gibi olmadı bana zarar verene neden susup haklı olduğumu göstermiycem ? bundan sonra yönetime 3 ay değil 1 gün bile tahammül edemem o yüzden HEP TEPKİ TAM TEPKİ.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla