Alıntı: xxxwaitformexxx´isimli üyeden Alıntı
Hacıhüsrevden maçlara glenler war az çok bi kısmını tanıyorm görüyorm nerenin çocukları oldukları belli.
Ama ne grubu ne örgütü ne yumrugu ? karagümrüklüler gelir hacıhüsrevliler gelir esenler gelir.yarn öbür gün bnde 15 20 kişi toplarm gelirim ee ne oldu şimdi birleşmişmi oldk biz bölünmüşmü oldk ?
siz gelin maçınıza kapalıyamı giriyosnz açıga mı farketmez.
eger yapılması gereken protestoysa protesto edilir takıma desdekse desdek verilir.
ama kimseyide yadırgıyamazsnz takıma desdek vermedi protesto etti diye.
ben 7 yıldır o adam başımızdayken takıma köpek gibi desdek veriyorm.
liverpooldan 8 yedigimiz maçtan snra sivas maçına gidip tekrar desdek veriyorum bn yeteri kadar desdegimi verdim bu yönetime bu takıma Ama hala bi başarı yoksa beşiktaşımın paraları boşa gidiyosa o zmn artk desdek degil protesto zamanıdır bana göre.Bana kimse niye şimdi desdek wrmiyosn takımına diye soramaz çünki bn yeteri kadar desdek vermişim 7 yıldırda hiç bi başarı görememişim.
siz gelin kardeşim maçınıza ne yapılıcaksa ztn abilerimiz war onlar doğru olanı söylerler ztn doğru olan yapılması gereken neyse yaparlar.
Saygılarımla... | kardeşim süper yazmışsın eline sağlık ayrıca arkdaşında üzerine gitmeyin bakın sölemek istediği çok güzel bir nokta war orada protesto edenleri döven grup bakalım bu sefer nasıl dövecek karşı çıkacak bunuda savunuyo bi anlamda orada taraftara yapılanlarında karşısında tek katılmadığın nokta tabata konusu 5 milyon avroya dos santos varken 8 milyon avroya tabata fazla o kadar para etmez
__________________ ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin;
mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa,
mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa,
böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin.. |