Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2009, 13:59   #16
Strike EagLe
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Muhalefette hayır yokki. Gene Demirören' e destekler başladı. Adam kulübü batırdı, birde taraftarın protestosunu "gardiyanlarını" kapalıya falan yollayarak durdurmaya çalışıyor. Başkan, Denizli maçında keşke 90 dakika boyunca protesto edilseydi. Futbolcular olumsuz etkilenebilir tamam fakat adam böyle bir uyarıyı hak ediyor. Taraftar "istifa" diye tempo tutuyor. O ve eşide el ile tempoya destek veriyor. Yani bu kadar yüzsüzlük olmaz.
Vallahi birçok arkadaşımızın belirttiği gibi, tek bir çatı altında toplanmak en güzeli. Yok karagümrüklüler, yok ...... ne gerek var?

Çarşı kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir. Çarşı bir ruhtur.
Tribüne boydan boya "ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir. Çarşı ruhu Beşiktaş’ının uslanmaz asi ruhudur.

Sizler yeni yeni gruplar kuracağınıza, gidin Çarşının bulunduğu bölgede toplanın. Tek bir kalp olun, geçilmez bir kale olun. Bakalım bir daha saldırı olabilecek mi?

Başkanın yüzüne "git başımızdan" diye kelimeler söyleniyor. Fakat o istifayı düşüneceğine taraftarlar arası kavga çıkartıyor. Laftanda anlamıyor protestodanda. Yapıştı kaldı koltuğa yeter ya.. Ne desek yetmiyor, insan cinnet geçirme konumuna geliyor. :@
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla