Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2009, 14:15   #13
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

denizli 15. haftada ligin daha farklı yerlere geliceğini beşiktaşın üstlere çıkıcağını söyledi eğer ki taraftar destek verirse katılıyorum bu yorumuna denizlinin çnkü güveniyorum ona evet denizli akıl oyunları yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor belki ama bunu boşa sallamıyor arkadaşın dediği gibi o zaman madem takımlar o kadar güçsüzdü neden dalga konusu oldu denizli bu önemli işte kendi taraftarımız diyor birde bunu yazıkk başka bişey demicem cidden yazıkk hiç inanmamışlar bu takıma inanmayan tutmasın beşiktaşı beşiktaş her zaman en üstte olmayı hakediyor ve bunu başarıcaktır 15. haftada olmasa bile ben sezon sonunu beklicem denizli iyi hoca evet inatları var bu inatlarınıda kırarsa çok güzel şeyler olucağını ben görüyorum isteyen görür isteyen görmez arkadaş demiş ertuğrul kurdu yaa arkadaşım ertuğrulun kurduğu kadro 6. dı ernst geldi takım öle takım oldu zaten bunu herkes çok iyi biliyor bu forumda o transferide denizli yapmıştır.Bundan snra beşiktaşın çıkışı başlıcaktır ancak biz destek verelim o zaman bu takım çok daha iyi yerlere gelir bu arada ertuğrul zamanında takım çok kötü durumda değildi doğru ama sağolsun ertuğrul hoca sayesinde eufadan elendiğimiz için öyle demiş olabilir arkadaş çnkü türk takımları avrupada birşeyler yapmak için oynuyorlar ligleri genelde yani ligte çöküşte olması önemli değildi zaten beşiktaş için e önemli kulvarda elenmiştik