Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2009, 17:31   #89
Strike EagLe
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yakında Delgado geliyor, o zaman nasıl bir kaos olacak çok merak ediyorum. Rico - Delgado zamanı gibi olacak tabi. Yedek kalan trip atacak. Gereksiz gereksiz transferler yapıp takımı katlettiler. :@......

Bu arada ufak bir hatırlatma. Ricardinho Brezilya Milli takımında oynamıştı ve bu oyuncuyu 3.5 milyon euro' ya almıştık. Ben o zaman youtube' dan Ricardinho' nun Brezilya' da futbol oynarken attığı gollerin ve asistlerinin bir çoğunu izleme fırsatı buldum. Fakat maalesef, videolar bazen aldatıcı olabiliyor. Çok güvenmemek lazım videolara. Böyle oyuncuları alırken devamlılığı var mı? Her maç standart nasıl oynuyor diye gözlemlemek lazım. Bizde ise 2-3 video' ya bakılıp transfer yapılıyor. Yazık.

Şahsen koskoca Beşiktaş takımına daha kaliteli yabancıların alınması kanaatindeyim. Rakiplerimiz kaliteli futbolcu alıyor. Forma satışından, kombinelerden, reklamlardan o harcadığı parayı çıkarıyor zaten. Biz ise 5 yılda 59 transfer yapıp 39' unu yolluyoruz. Birçoğu da bedelsiz veya sudan ucuza gidiyor....

Mesela Delgado, Basel' de attığı golleri ve pasları izlemişsinizdir. Beşiktaş' a geldiğinden beri her zaman olmasada inanılmaz golleri ve akıl dolu pasları var, fakat takıma katkısı aslında yok. İnsan arada pres yapar, top çalar. Genelde top kaptırıyor..
O yüzden son maçlarında ıslıklar yüzünden ağlayarak oyundan çıkıyordu. Şimdi Delgado' yu satmak için bir video hazırla. Attığı golleri falan doldur videoya, göze hitap etsin. Bence iyi paraya satılır hazırlanacak video ile.!!!!
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline