Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2009, 23:04   #4
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kulübün sahibi tabiki taraftardır Demirören ailesi veya herhangi bir camianın ileri geleni felan değildir.. Onlar bu camiaya hizmet etmek için seçilmiş kişilerdir.. Görevlerini yaparlar ve giderler.. Kişilerin önemi yoktur. Asıl olan GERÇEK Beşiktaş taraftarıdır, Rantiyeciler değil..

Abi bu söylediklerine aynen katılıyorum. Ancak ben ne olursa olsun istikrardan yanayım bence Denizli ile devam edilmeli en azından sezon sonuna kadar bu böyle olmalı. Geçen sene yönetimin karışmadığı bir teknik kadro hem lig'te hem de kupa'da başarılı olmuştu. Bu sene alınan başarılar ile tekrardan ön plana çıkmak istediler tesislerde neler oluyor bilmiyoruz. Bunlar bahane değil tabi ama olasılık. Ne olursa olsun Denizli'nin de çok büyük hataları var. Her hafta değişik kadrolar çıkardı sistemi bir türlü oturtamadı. Futbolcular üzerinde değişik düşünceler deneyerek farklı bir takım yaratmaya çalıştı bence son vuruşlarda biraz daha başarılı olabilsek belki de bugün Dahi Denizli diyecektik. Bu yönetim ile taraftarın arası artık düzelmez. Hani bazı arkadaşlarımız başkan için Ocak'a kadar sabredin diyor ya bende Denizli için sezon sonuna kadar sabredelim diyorum.

Son olarakta Mustafa Denizli tamam Ertuğrul Sağlam'ın takımını devraldı ama o takımda futbolcuların kendine bile olan güvenleri kaybolmuştu. Mustafa Denizli o güveni tekrardan kazanmalarını sağlayarak başarının gelmesinde çok daha büyük paya sahip bana göre.

Gökhan

Konu Gokhan tarafından (09-10-2009 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir..
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla