Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 00:19   #2
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mersin’de başlayan Teknosa Türkiye Kupası D Grubu ilk maçı sonrasında Banvit Antrenörü Orhun Ene ve Darüşşafaka Cooper Tires Antrenörü Ekrem Memnun düzenlenen basın toplantısına katıldı.
Banvit Antrenörü Orhun Ene, Darüşşafaka Cooper Tires ile zorlu bir maç yaptıklarını ifade ederken “Darüşşafaka Cooper Tires ile zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Kadro olarak daha ağır basıyorduk. Ancak onlar da altyapı milli takımlarda oynayan kaliteli oyunculara sahipler. Bu nedenle maçın büyük bölümünde bir fark oluşsa da çok büyük kopmalar olmadı. Güçlü taraflarımızı iyi kullanarak günü galibiyetle tamamladık. İlk maçlar oldukça zordur. Maçın başında kötü başlasak da toparlandık ve maçı lehimize çevirdik. Her gün daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Buna inanıyorum. Sezon ilerledikçe daha iyi basketbol oynayacağız” diye konuştu.
Lance Williams’ın sakatlığına da değinen Orhun Ene, yaptığı açıklamada “Şu anda durumu net belli değil. Belinin üzerine sert düştü. Biz de riske etmedik. Lance bizim için pota altında çok önemli bir oyuncu” dedi.
Darüşşafaka Cooper Tires Antrenörü Ekrem Memnun, ilk yarının son 2 dakikasındaki hatalarla maçı kaybettiklerini belirtirken “İlk yarının son 2 dakikasında organizasyonumuzdan koptuk ve maçı kaybettik. Banvit gibi güçlü bir kadroya karşı bu kadar basit hatalar yapmamız nedeniyle istediğimiz sonuca ulaşamadık. Bu maç bizim için bizlere ders oldu tecrübe anlamında. Bu kadar kötü bir takım olduğumuzu düşünmüyorum. Ancak bugün çok kötü oynadık. Bundan daha potansiyelli bir takımız. Bunu da bundan sonraki maçlarda göstermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.