Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 00:34   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Warriors Son Çeyrekte Kazandı

Click the image to open in full size.
Sezon öncesinde oynanan hazırlık maçında Golden State Warriors, Oracle Arena’da konuk ettiği Los Angeles Clippers’ı 108-101 mağlup etti.
Son periyoda 78-79 geride giren Golden State Warriors, rakibine son çeyrekte 30-22’lik üstünlük kurarak sahadan galibiyetle ayrıldı.
Kenardan gelen Anthony Morrow’un 21 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olduğu Golden State Warriors’da, yine kenardan gelen Corey Maggette 18 sayı, 6 ribaundluk katkı yaptı.
Ev sahibi ekipte double double yapan Kelenna Azubuike 19 sayı, 10 ribaund, 3 asist, Anthony Randolph 10 sayı, 9 ribaund, Stephen Jackson 11 sayı, 4 asist, Monta Ellis ise 8 sayı ile mücadele etti.
Los Angeles Clippers cephesinde kenardan gelen DeAndre Jordan 22 sayı, 10 ribaund ile takımının en etkili oyuncusu olurken, Eric Gordon 19 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Chris Kaman ise 13 sayı, 6 ribaund ile oynadı.
Konuk ekipte ayrıca Baron Davis 11 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Ricky Davis 12 sayı, 7 dakikada 6 faul ile oyun dışında kalan Al Thornton ise 9 sayı, 7 ribaund, 2 asist istatistikleri ile mücadele etti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla