Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 02:03   #52
wolwos

wolwos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapacak bişeyimiz yok ki her halükarda seçimi yapacak olan Beşiktaş genelkurulu dur yani kongre dir gidip inönü yü yaksakta bizim oy verme gibi bir şansımız yok onun için sakin olalım sükuneti sağlayalım yeniden bakın büyük başkan Seba da olaya el attı artık eskisi gibi olmaz demirörenin parası sökmez kongre de .
arkadasim besiktasda kongre oldugu gün bütün oylar kesinlikle demirörene verilecektir.
bunu duymayan galiba bir tek sen kaldin herhalde
adamin parasi varki 6 yildan beri kimse bi cit bile diyemedi
ben avrupada yasiyorum ama besiktasimizin her macini ekran basinda izliyorum
haber kanallarinda besiktas taraftari ikiye bölündü..... carsi demirören yandaslari vs. haberleri cikinca biz üzülmüyormuyuz o yüzden secimlere beklemeden bir an önce demirörene taraftarlar restii cekmeli nasil olursa olsun ama bu adam istifa etmeli
tabiki klavyeden kolayca yazabiliyorum ama biliyorum ki stadyuma gelen asil besiktaslari kardeslerim geregini yapacagina adim gibi de biliyorum inaniyorum
artik is cigrindan cikti sonuca nasil giderse hakdir.....
takimi desteklemeye gelince bende karsiyim kusura bakmayin adamlarin kazandigi paralar ortada ve sonucda amatör oyuncular degil cikicaklar hem taraftara hemde rakiplerin dersini verecekler
denizlispor 1-0 yenmekle olmuyor en azindan 2 veya 3 olmaliydi....bir teselli olurdu hala kötü oynuyoruz ve kötü oynamaya özenle calisiyoruz .......