Ferrari: Böyle bir şey görmedim | | İtalyan futbolcu Siyah-Beyazlı kulübü "Çok fazla yabancı oyuncusu olan iyi ve büyük bir kulüp" olarak tanımlarken, son dönemlerde yaşadıkları sıkıntıları Denizlispor maçında aldıkları galibiyetle attıklarını söyledi. Ferrari, konuşmasın şöyle sürdürdü:
"Geçen sezon iki kupa zaferi yaşanmış ama bu sezon henüz istediğimiz seviyeye çıkamadık. Bu aralar durumumuz biraz garip. Sıralamada daha yukarılara çıkmak ve şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizi yakalamak zorundayız. Önümüzde uzun bir süreç var ve bu dönemde maçlarımızı kazanmaya devam edersek sıkıntılı günleri geride bırakırız"
Kariyerinde ikinci kez ülkesi dışında futbol oynayan ve bu kararı vermek için çok kapsamlı düşündüğünü söyleyen Ferrari "Sezon başında Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığımda geniş bir araştırma yapmıştım. Uzun süre düşündükten sonra Beşiktaş'ta oynamaya karar verdim. Çünkü kariyerimde sadece bir kez ülke dışına çıkmıştım ve geri kalan dönemde sadece İtalya'da forma giymiştim. Bu transfer benim için yeni bir başlangıç olacaktı. Bu başlangıcı yaptığım için çok mutluyum. Zaman ilerledikçe de doğru bir karar verdiğimi görüyorum" dedi.
Bu arada 5 yıl önce geçirdiği fıtık ameliyatı nedeniyle karın kaslarında ağrıları oluşan Ferrari, kontrol için İspanya'ya gitti.
İspanya'da Delgado'nun ameliyat olduğu doktora kontrolden geçecek olan İtalyan futbolcu, bir kaç gün içinde İstanbul'a dönerek çalışmalara katılacak.
__________________ Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo.. |