Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 12:21   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
G.S Ribery'nin Ensesinde

Click the image to open in full size.
Fransız polisinin, Ribery'nin Galatasaray'dan Marsilya'ya transferine ait belgelere bir baskınla el koymasının ardından Galatasaray Yönetimi de kolları sıvadı. Savcıların vereceği karar merakla bekleniyor.
Galatasaray'ın yıllardır takip edip, defalarca mahkemeye sunduğu Franck Ribery dosyası bir kez daha açılıyor. Hem de bu kez Sarı-Kırmızılı yönetim yalnız değil. Yıldız futbolcuyu İstanbul'dan kaçırıp Marsilya'ya götüren ve imza attıran menaceri Bruno Heiderscheid, ihbar gibi bir itirafla Marsilya savcılarının kapısını çalmıştı. Yapılan soruşturma sonrası Fransız polisi ani bir baskınla Ribery'nin Galatasaray'dan Marsilya'ya transferine ilişkin belgelere el koymuş ve incelemeye almıştı. Bruno'nun amacı, Bayern Münih'e 25 milyon Euro'ya transfer olurken kendisini terk edip başka bir menacere para kazandıran Ribery'den intikam ve hakkını almak. Galatasaray Yönetimi'nin amacı bu transferdeki maddi/manevi kayıplarını gidermek. Fransız polisinin amacı ise gerçekleri bir an önce gün ışığına kavuşturmak.
Hiçbirini umursamıyor
Oysa bu gelişmeler, Franck Ribery'nin umrunda bile değil. Alman basınının sorularını "Bu konularla ilgilenmiyorum" diyerek geçiştiren Fransız yıldız, aleyhinde herhangi bir karar çıkmayacağından emin olduğunu ifade ediyor.
Tulun: Galatasaray mağdur edilmiştir
Ribery dosyasıyla ilgili olarak Radyospor'a konuşan eski yönetici Bülent Tulun da çarpıcı ifadeler kullandı. Tulun, şunları kaydetti: "Bruno Heiderscheid, son derece kötü şöhretli, Belçika'da ve Fransa'da çalışması yasaklanmış bir kişi. Bu menacer sonradan Ribery olayında Galatasaray'ın haklı olduğunu söylemiştir. Liberation gazetesine daha önce yaptığı sözleşmenin kopyalarını yollayarak, Galatasaray'ın haklı olduğunu açıkça ortaya koydu, ama bir yerde kendisini de deşifre etmiş oldu. Galatasaray bu konuda mağdur edilmiştir."
Sezgin: Karar çıksın gereği yapılacak.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Franck Ribery hakkındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi. Sezgin, "Fransız polisi transfere ilişkin belgelere el koydu, şimdi inceleme yapılıyor. Biz de işin takipçisiyiz. Sonuçlar hakkında şimdiden konuşmak yanlış olur. Savcıların vereceği kararı bekliyoruz. Ondan sonra hukuk kurulumuzla bir araya gelip, neler yapılması gerektiği hakkında bir yol haritası çizerek harekete geçeceğiz. Karar çıksın, gereği yapılacak" diye konuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla