Kurtuluş Çetin'de!
Demirören'in listesine katmak istediği ancak 'ret' yanıtı aldığı Metin Keçeli gönlünden geçen ismi söyledi.
08/10/09 10:0
GAZETE HABERTÜRK / KARTAL YİĞİT
Beşiktaş’ta Ocak 2010’daki seçim öncesi Yıldırım Demirören’in listesine almayı çok istediği eski yönetici Metin Keçeli, HABERTÜRK’e konuştu.
Demirören’in yanlışlarından hiç ders almadığını aksine daha da fazla yanlış yaptığını belirten Keçeli, şunları söyledi:
"Kulüp kaos ortamına gidiyor. Bu yönetim bunları düzeltemez. Süleyman Ağabey’den sonra gelinen ortam beni korkutuyor. Bu saatten sonra ne olmalıdır? Aynı Seba gibi bir isim göreve gelmelidir. Bu isim de Hikmet Çetin’dir. Elbirliğiyle bütün camianın Çetin’i ikna etmesi lazım.
"ANCAK O LİSTEYE GİRERİM"
Şu an için yöneticiliği düşünmüyorum. Ancak Hikmet Çetin aday olursa sonuna kadar kendisini desteklerim. Çetin bu işi yapacak kişidir. Eğer Hikmet Ağabey benim de listede olmamı isterse o zaman “Hayır” diyemem. Çünkü Beşiktaşlı olarak görevden kaçamam. Süleyman Ağabey, Rahmi Bey gibi isimler Hikmet Çetin’in aday olmasını çok istiyor. Ayrıca Hikmet Ağabey çıkmazsa Murat Aksu’nun da adaylığını açıklayacağını biliyorum. Aksu’yu Beşiktaşlılığından ötürü tebrik ediyorum. Kimsenin çıkmadığı bir ortamda adaylığı düşünüyor. Aksu da işini bilen, genç yaşına rağmen tecrübeli bir isim."
Kaynak:HaberTürk Spor