Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 15:02   #27
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben en güzel küfür eden arkadaş çıksın küfürlerini yazsın demedim. Takımı etkilemeden yönetime mesaj vermek amaç. Öncelikle bunun farkına bir varalım.

Şu an Beşiktaş'a zarar veren bir yara var. Ben bu yara'nın kesilmesini istiyorum. Bizim renklere olan aşkımız sevgimiz belli bunu bu olaylardan sonra tekrarlamak karşı tarafa yaptıklarının hesabını sormamak herşeyi sineye çekmek ne kadar doğru bilmiyorum. Kaldı ki hadi Ocak ay'ına kadar herkes olanları sineye çekti peki başkan Ocak'ta ki kongreden meşru ve gayrimeşru yollarla galip ayrıldı o zaman ne yapıcaz bir 3 sene daha mı sabır etmemizi tavsiye edeceksiniz ?
iyi diyosun doğru diyosun da kardeşim malesef protesto deyince bir çok kişinin aklına küfür geliyo yakıp yıkmak yok etmek geliyo protesto yu bunlardan ibaret sanıyorlar takıma zarar vermeden protesto diyen hemen başkanın adamı satılık adam ve hain ilan ediliyor işte sorun bu .

Başkana gelince eğer karşısına güçlü bir aday çıkarsa seçilemez bu sefer ha eğer seçilirse o zaman yine istifa diye bağırılır hemen kongre sonrası ancak aynı zaman da kongre üyeleri de protesto edilmesi gerekir .
__________________
Click the image to open in full size.

Konu _Blackseagless_ tarafından (08-10-2009 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir..
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla