Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 23:16   #1
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ocak'ta ki Kongreden Y.Demirören Galip Ayrılırsa Tavrımız Ne Olacak ?

Ocak ay'ında ki seçimlerde Yıldırım Demirören tekrardan başkan seçilirse taraftar olarak nasıl bir tavır takınacağız veya takınmamız gerekli ?

Ben şahsi fikrimi söylüyorum bu gidişat zaten ocak ay'ında tekrardan seçileceklerini gösteriyor çünkü muhalefetten kimse ağzını açmıyor. Hala ortak bir isimde karar kılınmış değil sürekli arkadan destek veririz modundalar.

Son karşılaşmada bariz bir şekilde görüldü ki taraftar ile yönetim arasındaki bağ kopmuştur. Taraftar senelerdir gitmesini istediği yönetimden beklediği istifa haberini alamamış bu durum karşısında kendi tepkisini koymaya başlamıştır.

Bundan sonra maçlarda da bu protestolar bence devam etmelidir. Çünkü başkan ocak ay'ında tekrardan aday olmayı istiyor. Karşısında rakip olmaz ise mecburen başkan seçilecek. Başkanın inadı ortada 4 seneden beri istifa etmeyip durumu gurur meselesi yaptı. Ocak ay'ına kadar gururunu yenemeyip belki istifa etmeyecek ama yapacağımız protestolar yeniden aday olmasını engelleyebilir.

En kötüsünü düşünelim ocak'ta tekrardan başkan çıkarsa kulup ve taraftar arasında uçurum olur. Bu da bizleri çok gerilere götürür. Ne yapıp edip başkanı gönderemiyorsak bile adaylıktan soğutmak adına protestolara devam edilmelidir.

Gökhan

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla