Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 23:33   #3
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben çok üzülürüm böyle bir durumda ve gidişatta o yönde ayrıca çokta korkuyorum. Görevde kaldığı süre içerisinde binbir türlü sansasyona yol açan kulüp adına maddi manevi girdiği tüm mücadelelerde dvuara toslayan ve taraftarın başını öne eğen sayın Demirören artık görevi yeni birine devretmelidir.

Beşiktaşımız için başarıdan daha önemli olan yegane şey değerleridir. Beşiktaşın değerlerini ayaklar altına alan ve işin sonunda taraftarın bile birbirine düşman olmasını sağlayan bu yönetimin yeniden başa gelmesi, öncelikle camia adına bende çok büyük hayal kırıklığı yaratır ve beşiktaşın artık zihnimize kazınan Beşiktaş olmaktan çıkmış ve sıradan bir kulübe dönüştüğü düşüncesini uyandırır.

Bu büyük camiada yıllardır bu yapılan yanlışları gören duyan tepki koyan bir muhalefetin olmaması beni en çok yaralayan olay olur herhalde.

İçimdeki coşkuyu çalarlar o zaman içimdeki heyecanı çalarlar.

Bi nevi teslim olmuşluk yenilmişlik yaşarım o zaman.

Bizim için Beşiktaşlı olmak Beşiktalının gururlu marur duruşunu sergilemek benim için 50 kez üst üste şampiyon olmaktan çok daha önemlidir. Lafta demiyoruz Sevinmek için Sevmedik diye. Sözde değil özde Beşiktaşlı olabilmek önemli.

Herhalde sözkonusu durumda tavrımbaşımı öne eğmek ve susmak olur.