Alıntı:
gandalfzeze´isimli üyeden Alıntı
Parmaklarını boşuna yormuşsun fazla anlayan çıkacağını sanmıyorum.Ama yazdıklarına tümden katılıyorum.. vizyONSUZ T.D getirsin yönetim kıymetini ozaman anlarız....B€LKİ |
denizli vizyonu olan bir teknik direktörmü ...vizyona bak ezikbahceyle avrupada sifir cekti....alamania aachen takimini küme düsürdü , iranda teknik direktörlük yapmaylami voizyonu oluyor adamin...gecen sene ertugrul saglam takimi nagmalup birakti ilk yari bittiginde 6. siradaydik bumu vizyon , sonra yine ertugrul hocanin kurdugu takimla sampiyon oldu bumu vizyon , simdi bu sene kendi kurdu takimi halimiz ortada , birkere vizyonu olsaydi batuhan , ridvan , ismail , necip , aydin , serdar gibi genclerimizi kazanmak icin ugrasirdi ama o ne yapiyor ilk 18 e bile almiyor....sizde bana elinizi vicdaniniza koyun ve söyleyin :
1 - her mac 1 metreden bos kaleye gol atamayan türkiyenin en beceriksiz forveti nobreyi her mac neden ilk 11 de oynatiyor
2 - besiktasin en cok gol atan yabancisi boboyu neden her mac yedek oynatiyor yada sol kanatta öldürüyor cocugu
3 - takimda ekrem , ridvan , erhan , ibrahim toraman gibi sagbekte oynayabilen adamlar varken neden stoper diye alinan kas i her mac sagbek oynatip gencecik cocugu yakiyor
4 - 8 milyon verilip forvet arkasi 10 numara diye alinan tabatayi neden ya yedek yada önlibero oynatiyor
5 - neden her mac salak salak goller yiyen rüstüyü kaleye sokuyorda bence bu sene cok basarili oynayan hakani yedek oturtuyor
6 - ibb , denizli , antep , antalya gibi takimlara karsi neden tek forvet cift önlibero ve 6-7 defans futbolculariyla takimi kuruyor
7 - nihat hic hazirlik dönemi gecirmeden sakat sakat hermac 11 de oynatip onunda moralini bozdu ve medyaya yem etti
8 - neden geldiginden beri hicbir büyük maci kazanamadi ezikler karsi türkiye kupasi finali haric oda zaten ezikler piskolojikmen yenik cikiyor türkiye kupasi finallerine
siz hala mini mustafaya basarili diyorsaniz helal olsun size
gecen sene salladi bi 26. hafta diye oda tuttu ama nasil tuttu biz her macimizi kazanarak degil üzerimizdeki 5 takim hep yenildi o yüzden yoksa mini mustafanin basarisindan degil.....