Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2009, 16:57   #1
senosh61
Dişi Kartal
 
senosh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
besiktas´da büyük bulusma

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş’ta 2010’daki kongre öncesi uzun zamandır başkan adaylığı için adı geçen Hikmet Çetin, bugün İstanbul’da, Süleyman Seba, Rahmi Koç ve Murat Aksu ile bir araya gelecek.

Balkan ülkeleri toplantısı için İstanbul’da bulunan Çetin’in akşam saatlerinde camianın ileri gelen isimleriyle bir araya gelerek başkan adaylığı konusunu masaya yatıracakları bildirildi. Hikmet Çetin’in, adaylık sürecinde karşısına çıkacak olan problemleri, kendisini ısrarla aday olmasını isteyenlere anlatacağı, yaşadığı kararsızlığı bildireceği vurgulandı. Hikmet Çetin’e camianın ileri gelenlerinin yanı sıra kongre üyelerinin de adaylığını koyması yönünde baskı yaptıkları öğrenildi.

15 Ekim’de başkan adaylığını açıklaması beklenen Murat Aksu ise Hikmet Çetin’in olumsuz yanıt vermesi durumunda düğmeye basarak çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören’in de önümüzdeki hafta içinde bir basın toplantısı düzenleyerek yaşanan gelişmeleri değerlendirmesi bekleniyor.
__________________
Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !
senosh61 Ofline   Alıntı ile Cevapla