Alıntı:
Cagla´isimli üyeden Alıntı
Birincisi Ertuğrul hoca kaç paralık adam diyemezsiniz o Beşiktaş'ın çocuğu sayılır Beşiktaş'ta top koşturmuş bir insan ama Denizli efendinin Beşiktaşlı olduğu bile meçhul.. Bir ikincisi de Ertuğrul hoca korkak oynuyordu da Denizli mi oynamıyor güldürmeyin beni Allah aşkına utanmasa 10-0-0 çıkacak adam sahaya hep defansif kadromuz bu şimdi tırsaklık olmuyor mu yani?? |
helal olsun cagla burada cogu kisiden iyi anliyorsun futboldan , bunlar besiktasin cocuguna kac paralik derler ama eziklerin nobresine rüstüsüne denizlisine kol kucak acarlar , zaten su anda yönetime denizliye sabredelim diyenlerde bunlar , bunlara göre gecen sene sadece ernst ve yusuf sampiyon yapti takimi erturul hocanin hic hakki yokmus u´tanin be yenilgisiz birakti kadroyu adam gibi adamdi yeri ve zamaninda istifa etti ama denizlinin suratina tükürsen yarabbi sükür diyecek , türkiye kupasindaki fenerbahce maci haric ( o macida denizlinin hep yedek oturttugu bobo ve hakan sayesinde kazandik) hicbir önemli maci kazanamadik ilk yari bittiginde 6. siradaydik size soruyorum üzerimizdeki 5 takimda cöküse gecmeselerdi okadar puanlar kaybetmeselerdi biz gecen sezonu 6. bitirecektik cünkü aralarindan sadece ankarasporu yenebildik oda 1 macta , mini mustafa cok cesur oynatiyor takimi görüyoruz 2 ay gol atamadik 8 haftada 4 gol vaybe nede cesur oynatiyor takimi ankaraspordan beles 3 puan almasaydik su an avarajimiz -1 puanimizda 9 olacaktiki 13. sirada olacaktik ama bunlar hala denizliyi destekliyorlar demekki hallerinden memnunlar .....ben besiktasimi bu hallerde görmeye dayanamiyorum ve benim icin bu durumun sorumlusu teknik direktördür takimi ben kurmuyorum o kuruyor