Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2009, 09:41   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bornova Belediyesi’ni yenerek rakibine ilk mağlubiyetini tattıran Erdemir ikinci galibiyetini elde etti ve Türk Telekom ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında oynanacak maçın sonucunu beklemeye başladı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Erdemir Antrenörü Ahmet Çakı, direk olarak finallere gidebilme şansını 15 sayı ile kazanarak elde etmeleri gerektiğinin altını çizerek, “Bunu başaramadık. Şimdi Antalya Büyükşehir belediyesi kazanması durumunda bizim finallere katılma şansımız doğacak. İlk günde turnuvanın sürprizlere açık olduğunu söylemiştim, öyle de oldu. Biz, Bornova takımının çok sabırlı oynayarak kendi basketbolunu sahaya yansıtan bir takım olduğunu biliyorduk. Bu bilinçle maçın tümünü kontrol ettik. Farkı 15 sayıya çıkarttığımızda oyuncularımın bir an önce farkı arttırarak kazanma isteği telaşa neden oldu. Rakibimiz bunu iyi değerlendirerek öne geçmeyi başardı. Son dakikalarda anca maçı kazanabilecek seviyeye getirdik ve gerekli farkı yaratmak için zaman kalmadı. İyi mücadele ettik ve böyle iyi takımların olduğu bir turnuvada 3 maçta elde ettiğimiz 2 galibiyeti çok önemsiyorum. Sakatlıklarımızı iyileştirip, uzun bir yabancı oyuncu alarak Beko Basketbol Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isitiyoruz” dedi.
Bornova Belediyesi Antrenörü Ajlan Kavasoğlu, Erdemir maçının kendileri için zor bir maç olduğuna değinerek, “Biz çok tecrübeli ve bir biri ile çok oynamış oyunculardan kurulu bir takım değiliz. Böyle maçları oynamak bu anlamda zor. Maçın sonunu farkı önemseyerek oynadık. Mazisi 25 aylık bir kulüp için 8’li final şansını yakalamış olmamız önemli bir başarı. İnşallah finalleri hak ettiğimizi sezon içerisinde oynayacağımız basketbolla da kanıtlarız. Ligde kalıcı olmak tek hedefimiz” diye konuştu.
İzmir temsilcisinin oyuncusu Serdar Yavuz, ise 8’li final vizesi aldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “Bu akşam mağlup olduğumuz için buruk bir mutluluk yaşıyoruz ancak ligin yeni takımı olarak 8’li final vizesi almak bizi mutlu etti. Sezona iyi bir başlangıç yaptık, bunu ligde de sürdürmek istiyoruz” dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla