Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2009, 09:43   #2
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teknosa Türkiye Kupası D Grubu’nu lider tamamlayan Fenerbahçe Ülker’de Antrenör Bogdan Tanjevic takımın performansından memnun olduğunu söyledi.
Teknosa Türkiye Kupası’nda D Grubu’nu lider bitiren Fenerbahçe Antrenörü Bogdan Tanjevic, Banvit karşılaşmasın sonrasında takımın performansından memnun olduğunu belirtirken “Buradaki 3 maçın sonunda, turnuvayı birinci bitirdiğimiz için takımın performansından memnunum. Bugün karşımızda bence turnuvanın en formda ve en iyi basketbol oynayan takımı Banvit vardı. Zaten ilk yarıda da kalitelerini ortaya koydular. Biz ilk maçta olduğu gibi ikinci yarıda savunmadaki sertliğimizi artırarak, hücumda kaybettiğimiz topları telafi ederek maçı kazandık. 3 maçta edindiğim izlenim sonrasında Banvit’in Beko Basketbol Ligi normal sezonunda ilk 4 takım arasında yer alacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Turnuvanın ardından Cumhurbaşkanlığı Kupası’na hazırlanacaklarını söyleyen Tanjevic, sakatlıklara da değinirken “Tabi oyunumuzu biraz daha geliştirmemiz gerekiyor. Önümüzde 3-4 gün var. Bu günleri iyi değerlendirip, Cumhurbaşkanlığı Kupası’na hazır olmak istiyoruz. Ömer Onan’ın sakatlığı var. Onun hazır olmasını bekliyorum. Mirsad Türkcan’ın Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda hazır olacağını tahmin etmiyorum. Damir Mrsic’in de nükseden sakatlığı var” dedi.
Beko Basketbol Ligi’nin çok daha sert geçeceğini belirten Tanjevic sözlerini şu şekilde tamamladı: “Beko Basketbol Ligi son 2 seneden daha sert ve zorlu geçecek. Fenerbahçe Ülker takımı her zaman tek bir felsefe ile hareket eder. Her maçta olduğu gibi maçı nasıl kazanacağımızı ve nasıl lehimize çevireceğimizi düşünüyoruz. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı çok saygı duyduğumuz bir rakip ile oynayacağız. Hedefimiz maçı kazanmak olacak.”