Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2009, 09:52   #40
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çağla istersen 10 forvetle çık bu korkak olunmadığı anlamına gelinmez sistem başka şey sahada ki oyun kurgusu başka şey tek forvet oynarsın ama orta sahan çok sağlamdır çok goller atar yine maçı alırsın yine atak oynarsın ama Ertuğrul sağlam ın korkaklığından bahsederken sahadan bahsetmedim ben saha kenarında ki pısırık duruşundan futbolculara sözünü geçiremeyişinden bahsediyorum . Ertuğrul sağlam ın BEŞİKTAŞ LI OLDUĞUNA ZERRE KADAR İNANMIYORUM , Ertuğrul sağlam göstermelik iş icabı BEŞİKTAŞ LI DIR o Beşiktaş ta futbol oynadığı zaman bile onu sevmedim Beşiktaşlı olduğuna inanmadım .

Mustafa Denizli hocama gelince başka takımlarda çalışırken bile BEŞİKTAŞ LI OLDUĞUNU SÖYLEYECEK KADAR YÜREKLİ bir ADAM DIR . Mustafa hocamın BEŞİKTAŞLILIĞINA KEFİLİM ve ASLA ONUN BEŞİKTAŞLILIĞINA LAF söyletmem .

Sırf fb de çalıştı diye MUSTAFA HOCAYI LEKELEMEYE Beşiktaşlılığına dil uzatma hakkınız yok .

Ertuğrul sağlam hata yapınca mübahtı sesiniz çıkmıyordu 8 - 0 lık rezaleti bile görmezden geliyordunuz ama aynı şeyi Mustafa hocam yapsa idam edersiniz insaf kardeşim insaf . Teknik direktör de insan dır hata yapabilir Ertuğrul sağlamda yaptı hatalar 2 yıl sabır ettik lütfen sizde aynı saygı ve sabrı mustafa hocaya gösterin ayrıca mustafa hocanın şampiyonluk gibi bir kredisi vardır ertuğrul efendi de hiç bişey yoktu .
bana mustafa denizlinin fb de yada gs de yken besiktasli oldugunu söyledigi bir reportajini gönder sene öyle lafla olmaz kefilim falan , bunlarin hepsi palavra , is bulamayinca cikti ben eskiden beri besiktasliyim dedi bana bir röpertaj göster hadi madem okadar eminsin , Besiktasli olsaydi coktan istifa ederdi...iyiki ertugrul hoca bir mac 8-0 yenildi artik 100 sene onu söylersiniz ama eger defolup gitmesse denizlininde manchester maci var hatta wolksburg macida var yakinda senin hocanida görecegiz o maclarda , ertugrul hoca takimin basindayken cinconlara hic 3-0 gibi farkli bir skorlada yenilmedik bunlari niye yazmiyorsun , bu arada sen ertugrul hocayi futbolcuyken niye sevmedin cok basariliydi cok gol atiyordu o yüzdenmi , sen zaten basarililari degil basarisizlari seviyorsun nobre , denizli ,demirören gibi

Konu ferres tarafından (10-10-2009 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla