Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
bana mustafa denizlinin fb de yada gs de yken besiktasli oldugunu söyledigi bir reportajini gönder sene öyle lafla olmaz kefilim falan , bunlarin hepsi palavra , is bulamayinca cikti ben eskiden beri besiktasliyim dedi bana bir röpertaj göster hadi madem okadar eminsin , Besiktasli olsaydi coktan istifa ederdi...iyiki ertugrul hoca bir mac 8-0 yenildi artik 100 sene onu söylersiniz ama eger defolup gitmesse denizlininde manchester maci var hatta wolksburg macida var yakinda senin hocanida görecegiz o maclarda , ertugrul hoca takimin basindayken cinconlara hic 3-0 gibi farkli bir skorlada yenilmedik bunlari niye yazmiyorsun , bu arada sen ertugrul hocayi futbolcuyken niye sevmedin cok basariliydi cok gol atiyordu o yüzdenmi , sen zaten basarililari degil basarisizlari seviyorsun nobre , denizli ,demirören gibi |
Bana hep demirörenci diyosunuz ama ben demirörenci DE Ğİ LİM BEN BEŞİKTAŞLIYIM .
Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir . Mustafa denizli nin geçen sonun sonun da ki Türkiye kupası finalinde feneri yenmiştir bu derbi galibiyetini neden yok sayıyorsunuz ayrıca sondan bir önceki hafta gs yi de yenmiştik bu da derbi galibiyeti dir . Git araştır bul Mustafa hoca nın diğer takımlarda çalışken yaptığı konuşmaları bana emretme ben babanın adamı değilim .
Sizin derdiniz başka ben biliyorum BİR DAHA ERTUĞRUL U BU KULÜBÜN BAŞINA BELA EDEMEYECEKSİNİZ .
Bizde sonuna kadar Mustafa hocaya destek olacağız inşallah moskovayı inönüde wolfsburg u hem Almanya da hem inönü de yeneceğiz göreceksiniz .