Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Bana hep demirörenci diyosunuz ama ben demirörenci DE Ğİ LİM BEN BEŞİKTAŞLIYIM .
Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir . Mustafa denizli nin geçen sonun sonun da ki Türkiye kupası finalinde feneri yenmiştir bu derbi galibiyetini neden yok sayıyorsunuz ayrıca sondan bir önceki hafta gs yi de yenmiştik bu da derbi galibiyeti dir . Git araştır bul Mustafa hoca nın diğer takımlarda çalışken yaptığı konuşmaları bana emretme ben babanın adamı değilim .
Sizin derdiniz başka ben biliyorum BİR DAHA ERTUĞRUL U BU KULÜBÜN BAŞINA BELA EDEMEYECEKSİNİZ .
Bizde sonuna kadar Mustafa hocaya destek olacağız inşallah moskovayı inönüde wolfsburg u hem Almanya da hem inönü de yeneceğiz göreceksiniz . |
Bende Denizli'nin şu anda gitmemesini istiyorum ancak senin Ertuğrul Sağlam hakkında yazdıkların inanılır gibi değil ''Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir'' demişsin böyle bir yorumu değil senden başka bir Beşiktaş'lı rakip takım taraftarı bile yapmaz.
Beşiktaş'ta tutmadı dersin felsefe uyuşmadı dersin eyvallah ama kalkıpta burda onun ittirmesi bunun desteklemesi dersen bende sana sorarım seni kim ittiriyorda bu kadar muhalefetsin her konuda ?
Ertuğrul Sağlam gerek futbolculuk gerekse de teknik direktörlük kariyeri ile Türkiye'de ki profesyonel futbolcu ve teknik direktörler arasında elit kesimde yer alır.