Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı
Bende Denizli'nin şu anda gitmemesini istiyorum ancak senin Ertuğrul Sağlam hakkında yazdıkların inanılır gibi değil ''Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir'' demişsin böyle bir yorumu değil senden başka bir Beşiktaş'lı rakip takım taraftarı bile yapmaz.
Beşiktaş'ta tutmadı dersin felsefe uyuşmadı dersin eyvallah ama kalkıpta burda onun ittirmesi bunun desteklemesi dersen bende sana sorarım seni kim ittiriyorda bu kadar muhalefetsin her konuda ?
Ertuğrul Sağlam gerek futbolculuk gerekse de teknik direktörlük kariyeri ile Türkiye'de ki profesyonel futbolcu ve teknik direktörler arasında elit kesimde yer alır. |
Kardeşim görünen köy klavuz istemez Ertuğrul Sağlam hakkında söylediğim sözlerimin arkasındayım .
Ben bir taraftarım sadece kim beni neden desteklesin ve o zaman bende sorarım MUHAKEFET OLMAK SUÇ MU GÜNAH MI ?
Eğer muhalefet olmak suçsa günahsa buyrun idam edin beni .
Bende Demirören in gitmesini istiyorum protesto şekli için açtığın konu da da fikrimi yazdım önerimi yaptım buna rağmen hala bana DEMİRÖRENCİ MUHALİF DERSENİZ el insaf derim .
Ertuğrul sağlam elit hocalardan dır diyorsun o senin düşüncen saygı duyarım ama benim için 2.sınıf bir Teknik direktör dür .
Saygılar .