Alıntı:
FANATİK KARTAL1903´isimli üyeden Alıntı
Anlaşıldı Mustafa Denizli ağzıyla kuş tutsa yine yaranamayacak..
Ertuğrul Sağlam yenilgisiz bıraktı da o zaman rakipler kimdi, daha derbi oynamamıştı.Sadece 1 tane zorluk derecesi yüksek maç oynadı o da Trabzon'a karşı takımı anadolu takımı taktiğinde oynatıp kaleye tek isabetli bir şut atılmayan maçta puan kaybetti.Mustafa Denizli takımı devraldığında takım Ertuğrul'un kurduğu takımdı, devre arası Yusuf ve Ernst'i alarak takıma güç katıp çifte şampiyonluk yaşattı.Madem Ertuğrul Sağlam dediğin kadar olağanüstü bir hoca önceki sezon takımı baştan aşağı o kurmuştu, bırak şampiyonluğu son maçta iş 3'lü averaj'a kalmasaydı Sivas'a bile geçilip az kalsın İntertoto'ya gidecektik.Son 5 senedir ambargo koyduğumuz Türkiye Kupasında çeyrek finalde küme düşen Rize'ye bile elendik.Bumu büyük hocan Ertuğrul Sağlam.Mustafa Denizli'nin tırnağı olamaz Ertuğrul acemisi. |
tamam kardesim sen bir gol icin 2 ay bekle , ben bekleyemem o yüzden defolup gitsin derhal tamam ertugrul hoca senin dedgigin kadar basarisizdi adam cikti kazandigi mac sonrasi istifa etti cünkü adam gibi adam besiktasliydi madem sizin mustafada iyi hoca besiktasli neden hale takimin basinda gs macindan sonra ciksa istifa etsene ben artik derbi kazanmak istiyorum rakip taraftarlarin alay konusu olmak istemiyorum benim icin hoca falan degil bu adam ama diyelimki sizin dediginiz kadar iyi bir hoca neden hala bukadar rezalete karsi takimin basinda neden yüzsüzlük yapip sadece parasini düsünüyor , birde sana sorum olacak sen su anda besiktasin oynadigi futbolü mükemmele yakin buluyormusun yalnizca bunun cevabini ver bana.....