Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
tamam kardesim sen bir gol icin 2 ay bekle , ben bekleyemem o yüzden defolup gitsin derhal tamam ertugrul hoca senin dedgigin kadar basarisizdi adam cikti kazandigi mac sonrasi istifa etti cünkü adam gibi adam besiktasliydi madem sizin mustafada iyi hoca besiktasli neden hale takimin basinda gs macindan sonra ciksa istifa etsene ben artik derbi kazanmak istiyorum rakip taraftarlarin alay konusu olmak istemiyorum benim icin hoca falan degil bu adam ama diyelimki sizin dediginiz kadar iyi bir hoca neden hala bukadar rezalete karsi takimin basinda neden yüzsüzlük yapip sadece parasini düsünüyor , birde sana sorum olacak sen su anda besiktasin oynadigi futbolü mükemmele yakin buluyormusun yalnizca bunun cevabini ver bana..... |
Tamam Mustafa Denizli istifa etsin de, takımın başına kim gelecek.Bu takıma Del Bosque, Tigana gibi dünyaca ünlü hocalar geldi de başarılı olamadılar.Ben Mustafa Denizli takımın başına geçmeden önce Lucescu gelmeyecekse Mustafa Denizli en iyi seçim olur demiştim.Çünkü o dönemde takımın başına yabancı birini getirsen ülkeye ve takıma alışana kadar atı alan üsküdar'ı geçmiş olurdu.Takımın şu anki durumunda Mustafa Denizli'den önce suçlanması gereken bir yönetim var.Bobo konusunu çözemediler kalacakmı gidecekmi derken kafası allak bullak oldu kendini futbola konsantre edemiyor.Dünyaca ünlü 2 yıldız alacaz dediler laflarını yedilerTransferin son gününde maliyetini yüksek bulduğum ama futbolculuğuna laf söylemediğim Tabata'yı aldılar.Madem Tabata'yı alacaksın neden sezon başlamadan transfer etmedin.Diyeceğim o ki bu saatten sonra teknik adam değiştirsen yerine çok daha iyi birisi gelmedikten sonra ne yazar.