Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2009, 16:22   #2
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sürprizlerle Dolu Bir Yoldan Geçtik

B Grubu’nda Türk Telekom ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan maçtan Türk Telekom galip ayrılan taraf oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Türk Telekom Antrenörü Murat Özyer, hedefledikleri kupalardan birinin finallerine yükseldikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, “Sürprizlerle dolu bir yoldan geçtik. Mühim olan sonuçtu. Hazırlık dönemi daha bitmedi bizim için. Maç ve antrenman eksiği olan oyuncularımız var. Buna rağmen hedefe ulaştığımız için mutluyuz. Bu maçın sonucunun aldatıcı olduğunu söylemem lazım çünkü rakibimizin turnuvada bir iddiası kalmadığı için bazı oyuncularını dinlendirdi. Bu onların gerçek gücü değil. Bunun bilincindeyiz çünkü ligin ilk maçında Antalya Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda oynayacağız. Zor bir deplasman olacak. Ben tüm takımları tebrik ediyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Altar Tunçkol, bu maça çıkarken bir önceki maçın sonucu ile şanslarını yitirdiklerini belirterek, “Bizim şansımız kalmamıştı ama bu maçın sonucu başka bir takımı etkiliyordu. Bu yüzden de biz elimizden geleni maçta ortaya koymak zorundaydık. Bunu ilk yarıda başardık ve iyi basketbol oynadık. 3. periyodun başında kötü oynadık ve maç koptu. Son bölümde genç oyuncularımıza şans verdim. Şimdi bu dönemde yaptığımız hataları 1 haftada gözden geçireceğiz ve sezonun ilk maçında Türk Telekom’u Antalya’da konuk edeceğiz. Bu maçtaki ilk 2 periyotta sergilediğimiz oyunumuzu, o maçta 40 dakikaya yayıp, lige galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.