Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2009, 16:23   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Savunmamızla Kazandık

Teknosa Türkiye Kupası C Grubu’nda oynanan Galatasaray Cafe Crown-Pınar Karşıyaka maçının ardından antrenörler maç ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında günü galibiyetle kapatan Galatasaray Cafe Crown takımının yardımcı antrenörü Cengiz Karadağ, sezona sakatlıklar yüzünden tam takım hazırlanamadıklarını belirterek, “Buna rağmen takımımız bugün sahada tempolu oynayarak mücadele etti. Skorbord ne olursa olsun, tabelaya bakmadan disiplinli oynadı. Tüm sezonda bu şekilde oynayarak maçları kazanmak istiyoruz. 3. periyodun başında 8 sayı geriye düşmemize rağmen, savunmamızla kazanmayı bildik. Turnuva oynuyoruz ve sadece 1 maç kazandık. Hedefimiz sadece gruptan çıkmak değil, bu kupada en üst seviyeye takımımızı çıkartmak” dedi.
Pınar Karşıyaka Antrenörü Hakan Demir, maça iyi başlamadıklarını vurgulayarak, “Maçın üçüncü periyodu ile birlikte iyi savunma yaparak ve iyi mücadele ederek 8 sayı öne geçtik. Ancak rakibin tecrübeli oyuncuları son dakikaları iyi oynayarak tekrar Galatasaray Cafe Crown’un üstünlüğü ele geçirmesini sağladı. Biz de son topu iyi kullanamadık ve kaybettik. Çok genç bir takımız ve bugün iyi mücadele ettik. Gruptan çıkmak için bundan sonraki maçları kazanmaya çalışacağız” dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla