Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 10:07   #171
OutKast

OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Click the image to open in full size.
Denizli maçında tribünlerin istifaya davet ettiği Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK aracılığıyla camiaya seslendi, çarpıcı ifadeler kullandı. “Seçime aylar kala kulübün kongre atmosferine girmesinden rahatsızım” diyen Demirören, “Camianın seçim atmosferine sokulması, tamamen art niyetli bir düşüncedir. Bundan en büyük zararı da takım görür. Bizim camia olarak böyle bir ortamda kenetlenmemiz lazım. Teknik ekip ve oyuncuların aklında bu tip şeyler olmamalı. Her kongre üyesinin en doğal hakkı, başkan adayı ve yönetici olmaktır. Buna talip olanlar varsa, projelerini hazırlayıp, seçimde üyelere anlatıp, ikna ederlerse seçilirler. Ancak asıl acı olan ve kabul edilemez durum, ne zaman böyle bir düşüşü dönemi yaşasak belli ve küçük bir kesimin seçimi malzeme yapıp, prim yapmak istemeleridir. Buna kesinlikle izin vermeyeceğim” dedi.
Çetin’e çağrı yaptı
“Kimse kulübün üzerinden politika yapmasın” diyen Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: 1-2 maç kaybedildi diye ortalık yangın alanına çevrilmesin. Sezonu iki kupa alarak kapatan, yere göğe sığdırılamayan başkan, yönetim, hoca ve oyuncular aynı yerinde duruyor. Ben her zaman büyük saygı duyduğum Hikmet Çetin, Bir önceki dönemde ekibimde ikinci başkan olarak görev yapan Murat Aksu ve başkanlık için isimleri ortaya atılan herkese bunlara izin vermelerini rica ediyorum. Göreve talip olmalarına saygı duyarım. Bu hepimiz için iyi bir şeydir ve kalite artar... Şu anda kimse ile yönetici pazarlığı yapmadım. Yapmam da... Bu konuda kimseye de verilmiş söz ya da garanti gibi bir şey söz konusu değil. Şu anda tek düşüncemiz lige verilen arayı iyi değerlendirip takımın, bundan sonra gerçek hüviyetini sahaya koymasıdır. Herkes bu konuda elini taşın altına koysun. Daha fazla erozyon olmasın” dedi.