Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 10:15   #2
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oyuncuların Performansından Memnunum

İzmir’de devam eden Teknosa Türkiye Kupası A Grubu’nda Kepez Belediyesi ile Oyak Renault maç sonrasında oyuncu ve antrenörler düzenlenen basın toplantısına katıldı.
A Grubu’nda Kepez Belediyesi ilk maçında karşılaştığı Bursa temsilcisi Oyak Renault’u 77-68’lik skorla yendi.
Maç sonrasında Kepez Belediyesi Antrenörü Tab Baldwin ve oyuncu Barış Güney ile, Oyak Renault Antrenörü Yücel Platin maç sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Kepez Belediyesi Antrenörü Tab Baldwin, takımın Oyak Renault karşısında gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtirken “Oyuncuların performansından memnunum. Sezona erken başlamamız nedeniyle sahada her şeyi istediğimiz gibi yapamadık. Bu dönemde bu açığı kapatacağımıza inanıyorum. Ama tabii ki galibiyet önemli ve iyi oynadığımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Top kayıpları ve üç sayı yüzdesindeki düşüklüğe de değinen Baldwin “Top kayıplarını dikkatsizlikten dolayı yaptık. Hazırlıklarımızı tam tamamladığımız için yaptığımızı düşünüyorum. Hücumda bazen zorlama atışlar yaptık. Bu nedenle üç sayı yüzdemiz düşüktü. Ancak bunu ileriki dönemlerde düzelteceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Kepez Belediyesi’nde guard Barış Güney ilk maçlarından galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederken “İlk maçımızdı ve belirsizlik nedeniyle iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Teknosa Türkiye Kupası’na gelmeden önce 7 hazırlık maçı oynadık ve tereddütlerimiz vardı. Ancak mücadele edince kazandık. Çok iyi bir takımız. Teknosa Türkiye Kupası’nda Beşiktaş Cola Turka ve Efes Pilsen ile maçlar yapacağız. Bu maçlardan da iyi sonuçlar alarak Sekizli Finallere kalmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
Hucüm ve savunmada organize olamadıklarını söyleyen Oyak Renault Antrenörü Yücel Platin ise maç sonrasında yaptığı değerlendirmede “Sezonun ilk maçını yenilgiyle kapattık. Kötü basketbol oynadık. Takımda konsantrasyon kaybı vardı ve uyumsuz bir basketbol oynadı. Hem hücumda hem de savunmada iyi değildik. Gerçek olan bir şey var. Çok kan kaybettiğimiz bir sene çok çalışmamız ve dikkatli gerekiyor. Çünkü Beko Basketbol Ligi oldukça sert bir lig. Hazırlık maçlarından sonraki en kötü maçımızı oynadığımızı düşünüyoruz” dedi