Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 11:48   #5
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yahu tamam da adamlar 8 maç kazanmış, bütün maçlarını alacak değiler yaa, elbet puan kaybedecekler, sonra çıkıp ben demiştim mi diyecek Turgay Demir...Gayse'nin ve Fb'nin bu sene Anadolu takımlarına çok az puan kaybedeceğini sezon başında söylemiştim, bunun nedeni Fb'nin başında Daum'un olması ve Aziz Yıldırım'ın 3 sen üst üste şampiyon olacağız demesiydi!..Görüldüğü üzere Fb Daum'un şansıylan, Alex faktörüylen ve hakemlerin arkadan itmesiylen tökezlemeden gidiyor, elbet tökezleyecekler ama öyle çok puan kaybetmezler gibime geliyor...Gayse ise hücum gücüne güveniyor, eğer Gayse'nin savunmasındaki zaafları görüp onlardan yararlanmasını bilirlerse çok puan alır Anadolu takımları Gayse'den, ama çok nadir çıkıyor onlarda, genelikle korkuyorlar, 1'i yiyince de seriye bağlıyorlar!..Avrupa'da Fb ve Gayse dökülebilir, komik durumlara düşebilirler ama Türkiye'de rahat rahat kafaya oynarlar valla, kötü de oynasalar bu böyle, ya hakemlerle ya şanslarıylan ya da bir iki oyuncuların çıkıp parlamasıylan gidiyorlar işte...Umarım yanılırım ama bizden daha çok puan toplarlar Anadolu takımlarıylan oynadıkları maçlarda...