Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 16:55   #31
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bruschaga´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen istedigin kadar sevin birader,istersen 40gün 40gece dügün yap,biz senin sevinisine veyahut sevinisinize birseymi dedik?kimseye lafmi attik?sadece bilhassa kendime bir itirafta bulundum.artik idman maclarinda alinan galibiyete bile heycanlaniyorum.bu lafimda nevarki?yalanmi?eyer su halimiz cok iyiyse,eyer durumumuz dramatik degilde süperse ozaman elbetteki böyle birsey yazamam.ama durum ortada.düstügümüz duruma bakin hele.uzunlafin kisasi bu galibiyete hepimiz sevindik.mahalle macida olsa elbette besiktasimizin kazanmasini isteriz ama biz önceleri böyle maclari kaile bile almaz heycanlanmazdik.ama simdi heycanlaniyoruz bile.ben bunu kabul etmiyorum.isteyen heycanlanir kabul eder ama ben 28yillik bir besiktasli bu halimize sadece agliyorum
tamam haklısında dediğim gibi ben sadece oyuncularımızın form tutması için güzel bir maç olmuş diye sevindim ve her zamanda sevinirdim bnm kaale almama gibi bir dururmum olmadı sizin olduysa bilmiyorum hani eski maçlarda beşiktaş ikinci ligten bir takımla maç yaptığı zaman bobo 3 gol atınca veya nobre farketmez kimin olduğu oo iyi iyi takım forda diyerek yine sevindim o günlerde şimdide aynı sevinç sözkonusu durum ligte kötü olduğumuz zaman size garip gelmiş olabilir ama bu bnm için dramatikleştirmedir bnde kendi düşüncemi söyledim o kadar